Bülbül: “Bu takıma yazık olmasın”

Afyonkarahisarspor Kulübü Başkanı Hikmet Bülbül, futbolculara prim borçlarını ödemeye çalıştıklarını belirterek, “Tüm Afyonkarahisar’ın takımımız için el ele vermesi gerekiyor. Bu futbolculara destek verilirse inanıyorumki Afyonkarahisarspor bu ligde başarılı olacaktır. Elimizde böyle bir değer var. Bu değeri kaybetmeyelim” dedi Afyonkarahisarspor Kulübü Başkanı Hikmet Bülbül, yaptığı açıklamada, futbolculara bayram nedeniyle cep harçlığı aradıklarını ve şuan futbolculara ödenmek [&hellip]

Bülbül: "Bu takıma yazık olmasın"

Afyonkarahisarspor Kulübü Başkanı Hikmet Bülbül, futbolculara prim borçlarını ödemeye çalıştıklarını belirterek, “Tüm Afyonkarahisar’ın takımımız için el ele vermesi gerekiyor. Bu futbolculara destek verilirse inanıyorumki Afyonkarahisarspor bu ligde başarılı olacaktır. Elimizde böyle bir değer var. Bu değeri kaybetmeyelim” dedi

Afyonkarahisarspor Kulübü Başkanı Hikmet Bülbül, yaptığı açıklamada, futbolculara bayram nedeniyle cep harçlığı aradıklarını ve şuan futbolculara ödenmek üzere 30 Bin TL’ye acilen ihtiyaç duyduklarını belirtti. Hikmet Bülbül, kaynak arayışını sürdürdüklerini kaydederek, sadece belediyenin sağladığı imkanlarla bu işin yürüyemeyeceğini ve kamuoyu nezdinde de takımın sahiplenilmesi gerektiğini ifade etti. Bülbül, ayrıca futbolcuların maaşlarının ödendiğinin altını çizerek, primlerinde ödenemediğine dikkat çekti.
“Futbolcuların cebine bayram harçlığı koymak istiyoruz”
Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül şu açıklamalarda bulundu: “Primleri ödeyemedik, kaynak arayışlarımız devam etmekte. Bu işin sadece belediye değil, kamuoyu nezdinde sahiplenilmesi lazım. Eğer böyle olursa işimiz daha kolay olacak. Önümüzde bayram var ve futbolcularımıza izin vereceğiz. İzine gidecek futbolcularımızın cebine bayram harçlığı koymak istiyoruz. İlk aşamada 30 Bin TL bulunması gerekiyor. Bu parayı futbolcularımıza vereceğiz. Bu paranın hemen bulunup futbolculara verilmesi gerekiyor. Harçlık vermemiz gerekiyor. Bu konuda herkesten destek bekli-yoruz.”

Türkiye’nin en düşük bütçeli profesyonel takımıyız

Afyonkarahisarsporlu futbolcuların azimle hırsla mücadele ettiklerini ifade eden Bülbül, “Bu futbolcular çok düşük ra-kamlarla Afyon’da top oynuyorlar. Maaş + primle ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Başka bir ekstra istekleri asla yok. Bu futbolculara hep birlikte destek vermemiz lazım. Bu kulübe destek verilmesi lazım. Biz belediyenin sağladığı imkanların haricinde başka imkanlara sahip değiliz. Burası profesyo-nel bir kulüp. Bizim bütçemiz Bölgesel Amatör Lig takımlarıyla kıyaslandığında bile komik kalıyor. Bu takıma güvenilsin. Bu takımın ihtiyaçlarının çözülmesi halinde başarılar artacak”dedi.

100 Bin TL çoğu
sıkıntımızı giderecek

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, takımına güvendiğini ifade etti. Çok küçük bütçelerle yola devam ettiklerini söyleyen Bülbül, “Çok da başarısız olduğumuz söylenemez. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız çalışıyorlar. Biz yönetim olarak bu çocukların ihtiyaçlarını karşıladığımız takdirde elbetteki iyi olacak. Şu an futbolcularımıza bayram öncesi ödeme yapmak için kaynak arıyoruz. 100 Bin TL bulunduğu takdirde bir çok sıkıntılarımız bitecek. Borcumuz kalmaz ve bu çocuklarda bay-ramlarını en iyi şekilde geçirip Afyon’a mutlu bir şekilde dönerler. Sayın valimiz, belediye başkanımız bu konuda çalışıyorlar. Sivil toplum örgütlerine, borsaya buradan çağrıda bulunuyorum. Bir nebze olsun duyarlılık gösteril-sin. Yarın çok geç olabilir” diye konuştu.

“İaşeye, kömüre, morale, duaya ihtiyacımız var”

Hikmet Bülbül, Afyonkarahisarlılara çağrıda bulunarak kimseden para istemediklerini bu kulübe destek çıkılmasını istediklerini belirtti. Bülbül, “Herkes para vermesin, bizim kömüre, morale, duaya, iaşeye, taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bizim bunlara da ihtiya-cımız var. Yarın çok geç olabilir. Bugün profesyonel takımımız bulunuyor. Kaybe-dildikten sonra değerler anlaşılıyor” dedi.

“Sonuna kadar mücadele edeceğiz”

Hikmet Bülbül, Afyonkarahisarspor’un ayakta durması için sürekli olarak çalıştıklarını belirterek” Afyonkarahisarspor’un önce varolması, sonra da başarıları için mücadele eden ve savaşan ekibiyiz. Gönlümüz Afyonkarahisarspor’un daha iyi yerlerde olmasını istiyor. Saha dışı sıkıntılar bizleri fazlasıyla yormakta. İnanıyorumki bu günleri-mizi borçlu olduğumuz belediye başkanımız Burhanettin Çoban ve Valimiz İrfan Balkanlıoğlu sıkıntılarımızın çözümü konusunda bize büyük destek verecekler. Bu sıkıntıların çözülmesi halinde galibiyetler ve başarılar ardından gelecektir. Bu takıma sahip çıksınlar. Bu takım Afyonkarahisarspor’un takımı. Kamuoyu bu durumu biliyor. Biz mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeye kararlıyız. Bu takım Türkiye’nin en ucuz takımı olmasına rağmen çok iyi mücadele ediyor. Bu futbolculara verilen taahhütlerimizi yerine getirmemiz halinde başarılarda gelecek. Bundan eminiz” diyerek sözlerine son verdi.

Bu galibiyete ihtiyacımız vardı

Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, geçen hafta kazanılan Ankara Demirspor maçıyla ilgili de görüşlerini açıkladı. Bülbül, bu maçtan elde edilen üç puanın kendileri açısından çok önemli olduğunu kaydetti

Bülbül, Demirspor maçıyla alakalı şöyle konuştu: “İdari açıdan konuşuyorum. Ihtiyacımız olan bir galibiyetti. İki haftadır iyi değildik. Beylerbeyi ve tekirova maçlarında iyi oynayamadık. Ama bu hafta iyi oynadık hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Başa baş geçen bir mücadeleyi son dakikada attığımız golle kazandık. İhtiyacımız olan bir galibiyet aldığımız için mutluyuz. Futbolcularımızı, teknik heyetimizi kutluyorum hepsinin alınlarından öpüyorum. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan Afyonlular Dernek Başkanı Avukat Mehmet Parsak ve yönetimine teşekkür ediyorum. Afyonumuzun yetiştirdiği önemli işadamı Şükrü Koçoğlu maçta bizi yalnız bırakmadı. Bizi izledi. Afyonlular Dernek yönetimi de bize maçtan sonra yemek ikram etti. Bizlere çok büyük bir moral oldu. Futbolcularımız da bu desteği bu morali galibiyetle taçlandırınca daha güzel oldu.”

Bakmadan Geçme