• Haberler
  • Spor
  • Bükülmez bileklerden 8 madalya – Kocatepe Gazetesi

Bükülmez bileklerden 8 madalya – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'na Afyonkarahisar'dan katılan Sultan Sivrihisarlı, Öznur İnan, Fadime Ürküt ve Mehmet Ürküt 3 şampiyonluk, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere 8 madalya kazandı. Ülkemizi ve Afyon'u birçok müsabakada başarıyla temsil eden Sultan Sivrihisarlı 18-21 yaş genç bayanlar sağ ve sol kolda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyayı boynuna taktı. Yine Öznur İnan [&hellip]

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’na Afyonkarahisar’dan katılan Sultan Sivrihisarlı, Öznur İnan, Fadime Ürküt ve Mehmet Ürküt 3 şampiyonluk, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere 8 madalya kazandı. Ülkemizi ve Afyon’u birçok müsabakada başarıyla temsil eden Sultan Sivrihisarlı 18-21 yaş genç bayanlar sağ ve sol kolda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyayı boynuna taktı. Yine Öznur İnan 18-21 yaş genç bayanlarda sağ kolda birinci olurken sol kolda ise ikinci, Fadime Ürküt 18 yaş altı Genç Bayanlarda sağ kolda ikinci olurken sol kolda üçüncü ve Mehmet Ürküt Büyük Erkekler sol kolda üçüncü olmayı başardı. Ayrıca Sultan Sivrihisarlı Büyük Bayanlar kategorisinde de yarışarak sağ kolda ikinci oldu.
Müsabakalar sonucunda ilk ikiye giren Afyonlu 3 sporcu Milli Takıma seçilerek Mayıs ayında Yunanistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda ve Eylül ayında Romanya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de yaptığı açıklama ile dereceye giren sporcuları ve Antrenörü Suat Gökçimen’i tebrik ederek, Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda yarışacak sporculara başarılar diledi.

Bakmadan Geçme