Buket Aydın Kimin Sevgilisi?

Haber spikeri ve Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim görevlisi Buket Aydın'ın sevgilisinin kim olduğu merak ediliyor. Peki, Buket Aydın kimdir? Sevgilisi kim? Detaylar haberimizde…

Buket Aydın’ın hayatı ve biyografisi ve sevgilisinin kim olduğu merak ediliyor. Buket Aydın hakkında merak ettiklerinizi sizler için araştırdık. İşte detaylar…

 

BUKET AYDIN KİMDİR?

Haber spikeri ve Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim görevlisi Buket Aydın 1 Ocak 1985 (39 yaşında) tarihinde Bursa’da doğmuştur. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Aydın, yüksek lisansını Atilla İlhan’ın şiirleri üzerine tamamlamıştır.

Sunuculuk kariyerine Kanaltürk’te spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülteni sunuculuğu görevini ile başlayan Aydın, daha sonra TRT Türk kanalına geçerek program sunuculuğu yapmıştır. 2011 yılında NTV’ye geçen Aydın, NTV’de bir süre haber bülteni sunduktan bir süre sonra “NTV Gece Bülteni Kuşağı’nda” moderatörlük yapmıştır.

Haber sunuculuğu kariyerine 2018 yılında geçtiği Kanal D’de devam eden Buket Aydın, Kanal D’deki sunuculuğunun yanı sıra CNN Türk’te “40” adında bir sohbet programın sunuculuğunu da yapmaktadır. Aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. 2023 yılında yayın hayatına başlayan Haberet’te Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürütmektedir.

 

BUKET AYDIN KİMİN SEVGİLİSİ?

2013 yılında iş adamı Erce Baykal ile 2020 yılında, eşi Baykal’dan tek celsede boşanan ünlü spiker, Buket Aydın kendisinde 11 yaş küçük iş insanı Oğuzhan Beker ile aşk yaşamaktadır.

Oğuzhan Beker, Ankara Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda İYİ Parti içerisinde siyasette bulunmaktadır.

Haber

Bakmadan Geçme