• Haberler
  • Siyaset
  • 'Bugünlerin hürmetine olumsuzlukları sildim' – Kocatepe Gazetesi

'Bugünlerin hürmetine olumsuzlukları sildim' – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nca düzenlenen 'Birlik ve Beraberlik' iftarı Çarşamba Kapalı Pazar yerinde 17 Haziran Cumartesi akşamı gerçekleştirildi.'BİZE BİZDEN BAŞKA KİMSE YOK'MHP İl Başkanlığının iftar davetinde Muharrem Günay'ın okuduğu ezan ile oruçlar açıldı. İftarın akabinde MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz konuşma yaptı. Birlik ve Beraberlik iftarına katılımları nedeniyle konuklara teşekkür eden [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nca düzenlenen “Birlik ve Beraberlik” iftarı Çarşamba Kapalı Pazar yerinde 17 Haziran Cumartesi akşamı gerçekleştirildi.
“BİZE BİZDEN BAŞKA KİMSE YOK”
MHP İl Başkanlığının iftar davetinde Muharrem Günay’ın okuduğu ezan ile oruçlar açıldı. İftarın akabinde MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz konuşma yaptı. Birlik ve Beraberlik iftarına katılımları nedeniyle konuklara teşekkür eden Karagöz; “Bugünlerde bir olmak lazım, birarada durmak lazım. Ülkemizin hali bellidir. Ülke yangın yeri. Her gün FETÖ operasyonları. Her gün doğuda ve güneydoğuda terör olayları var. Ekonominin hali de belli. Vatandaş mevcut iktidardan oyunu çekecek. Bunu da görüyoruz. Vatandaş oyunu kime verecek? Şimdiden bir sağınıza, solunuza, karşınıza ve arkanıza bakın. Bizim kimimiz var. Bizim bizden başka kimsemiz yok. Dolayısıyla daha evvelce süreçte yaşanan tüm olumsuzlukları ve karmaşayı bir kenara bırakmamız lazım” dedi.
“KOL KOLA YÜRÜMEMİZ LAZIM”
“Genel Merkez yanlısıydı, karşısıydı. Referandum da evet diyen de hayır diyende, kongre de yok ben delege olduydum olmadıydım, ben aday olmuştum olmamıştım, kazanmıştım, kazanamamıştım. Bunlar bitti” diyen Karagöz; “Bizim bizden başka kimsemiz olmadığına göre bizim kol kola girip yürümemiz lazım. Dedik ya vatandaş oyunu mevcut iktidardan çekecek. CHP düştüğü hallerde sokaklarda adalet arıyor. Ona da gitmeyecek. Vatandaş bize gelecek. Bize gelmeleri için de bizim bir sebep yaratmamız lazım. Biz adam gibi kol kola yürürsek, vatandaşımıza güven verirsek vatandaşta elbette MHP’ye oy verecektir. Bugünlerin hürmetine; Ben tüm yaşanan olumsuzlukları, şahsıma yapılan, davama yapılan, teşkilatıma yapılan tüm olumsuz davranışları çizdim. Bunu kongrede de söyledim. Beyaz bir sayfa gösterdim. Bundan sonra beyaz sayfa açıyoruz. Allah rızası için tutuğumuz oruçlar hürmetine birlik, beraberliğinizi pekiştirin. Birbirinize kem gözle bakmayın. Birbirinize sıcak davranın kol kola girin. Tekrar söylüyorum; Bizim bizden başka dostumuz yok. Düşmanımız çok” diye konuştu.
“MİLLETİN ÜLKÜCÜ HAREKETTEN BAŞKA KİMSESİ YOK”
İftar davetinin son konuşmasını MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak yaptı. İl Başkanı Mehmet Karagöz’ün ülke gündemi ve siyasi durumu aktarır mahiyetteki açıklamaları tekrarlamayacağını belirten Parsak şöyle konuştu: “İl Başkanlığımızın düzenlediği iftar programında birarada olma bahtiyarlığı nasip oldu. Kütahya İl Teşkilatımızın aynı mahiyette ki iftar programında birarada olacağız. Öncelikle Sayın Genel Başkanımızın selamlarını ve muhabbetlerini sunuyorum. Bu tarz toplantıların tamamında ifade ettiğimiz gibi ülkemizin ne denli zor şartlarda olduğu malumdur. Bir iftar akşamı programını yoğun siyasi konuşmalara boğmak istemeyiz. Ama birkaç kelam etmeden de geçemiyoruz. İl Başkanımız ‘Bizim bizden başka kimimiz var’ dedi. Emin olun büyük Türk Milletinin de milliyetçi, ülkücü hareketten başka kimsesi yok. Dolayısıyla bu sorumluluk duygusu içerisinde, bu şuurla birliğimizi, beraberliğimizi, iriliğimizi, diriliğimizi daha da pekiştirmeye mecburuz, mahkumuz. Bunu gönülden de böyle istiyoruz”
İFTARA GENİŞ KATILIM
İftara; MHP Milletvekili Mehmet Parsak, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, MHP eski Milletvekilleri Kemalettin Yılmaz, Dr. Mehmet Telek, İl eski Başkanı Aziz Aslan, Bolvadin Belediye eski Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Nazmiye Kılçık, partinin eski ve yeni il yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme