Bugün rakip Yozgat – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, kendi tesislerinde çalışmalarına devam ediyor. Evinde oynadığı hazırlık maçında Tire 1922 ile karşı karşıya gelen Jetler maçın 33. dakikasında çıkan olaylardan dolayı karşılaşmayı tamamlamadı. Bugün ise yine kendi tesislerinde Yozgatspor ile karşı karşıya gelmesi planlanan Jetler maçta eksiklerini görecek.Tire 1922 maçında yaşanan [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, kendi tesislerinde çalışmalarına devam ediyor. Evinde oynadığı hazırlık maçında Tire 1922 ile karşı karşıya gelen Jetler maçın 33. dakikasında çıkan olaylardan dolayı karşılaşmayı tamamlamadı. Bugün ise yine kendi tesislerinde Yozgatspor ile karşı karşıya gelmesi planlanan Jetler maçta eksiklerini görecek.
Tire 1922 maçında yaşanan olaylardan dolayı teknik heyetin oyuncuları uyardığı ve böyle bir durumla bir daha karşılaşmak istemediklerini söyledikleri öğrenildi.
Aykut’un elinde bulanan sakatlıktan dolayı düz koşu yaptığı ve takımla çalışmalara en kısa sürede başlayacağı öğrenildi. Oltan’ın ise düz koşuya başladığı bu günlerde takımla çalışmalara başlayacağı da gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Bakmadan Geçme