Bugün Jetlerin rakibi Gümüşhane

AFJET Afyonspor ligin 7. haftasında evinde Gümüşhanespor'u konuk edecek. Maç bugün saat 19.00'da Zafer Stadyumu'nda başlayacak. Jetlerin hedefi galibiyet.   TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, ligin 7. haftasında evinde Gümüşhanespor'u ağırlayacak. Bugün saat 19.00'da Zafer Stadyumu'nda başlayacak olan maçta Jetler galibiyeti hedefliyor. AFJET Afyonspor'un bu maçı kazanması halinde puanı 13'e [&hellip]

AFJET Afyonspor ligin 7. haftasında evinde Gümüşhanespor’u konuk edecek. Maç bugün saat 19.00’da Zafer Stadyumu’nda başlayacak. Jetlerin hedefi galibiyet.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, ligin 7. haftasında evinde Gümüşhanespor’u ağırlayacak. Bugün saat 19.00’da Zafer Stadyumu’nda başlayacak olan maçta Jetler galibiyeti hedefliyor. AFJET Afyonspor’un bu maçı kazanması halinde puanı 13’e çıkacak.
GÜMÜŞHANE’NİN KARNESİ
Lig’de 6 maça çıkan Gümüşhanespor, 2 galibiyet ile bir beraberlik aldı. Kalan maçlarda 3 mağlubiyet alan Gümüşhane, rakip fileleri 7 kez havalandırırken kalesini de 9 gole karşı koruyamadı. -2 gol averajı ve 7 puanı bulanan Gümüşhane, Afyonkarahisar’a galibiyet için geliyor.

Bakmadan Geçme