Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bugün Git Yarın Gel” seyirciyle buluştu

Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun

Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun gönüllü oyuncuları yeni sezonda “Bugün Git Yarın Gel” oyunuyla seyircisiyle buluştu

 

Hafta sonu tatilini lüks bir dinlenme tesisinde geçiren müdürüne eksik bir imzayı tamamlatmak için giden namuslu ve dürüst bir memur olan Şefik Şaşmaz’ın başından geçen komik ve tuhaf olaylar silsilesini konu alan iki perdelik oyunda, profesyonel tiyatrocuları aratmayan bir performans sergileyen oyuncular, izleyiciden büyük alkış aldı. Oyun-cular tiyatro sonunda kahraman ordumuzu asker selamıyla selamladılar.
Oyun sonunda Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, performanslarından dolayı tiyatrocuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Önümüzdeki süreçte Belediye Şehir Tiyatrosu olarak yeni oyunlarla halkın karşısına çıkacaklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Karakuş, Afyonkarahisar’ın tarihine, sanatına, kültürünün tanıtımına olabildiğince katkı vermeye devam edeceklerini ifade etti. 6 Mart’ta galası yapılan oyun 17 Nisan tarihine kadar her hafta Çarşamba ve Cuma günleri saat 20:00’de sanatseverlerin karşısına çıkacak. Bilet satışları ise Belediye Şehir Tiyatro Salonu ve online üzerinden https://biletinial.com/ yapılabilecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti