• Haberler
  • Genel
  • “Bu zor günleri hep birlikte aşacağız, kendinize dikkat edin”

“Bu zor günleri hep birlikte aşacağız, kendinize dikkat edin”

Bacım Sultan Yurt Müdürlüğü Yurt öğrencilerinin depremzedeler için bıraktığı not ve ihtiyaç malzemeleri duygulandırdı Bacım Sultan Yurt Müdürlüğü Yurt öğrencilerinden Ayşe, Hatice, Rabia ve Şeyma barındıkları odada ihtiyaç malzemeleri bıraktı. Meyveler, maden suları, reçeller, sütler, tonbalığı, peçeteler, tuvalet kağıtları, ıslak mendiller, diş macunları ve diş fırçaları, şampuanlar, anneleri tarafından yapılan dondurulmuş gıdalar gibi yiyecek içecekler [&hellip]

Bacım Sultan Yurt Müdürlüğü Yurt öğrencilerinin depremzedeler için bıraktığı not ve ihtiyaç malzemeleri duygulandırdı

Haber

Bacım Sultan Yurt Müdürlüğü Yurt öğrencilerinden Ayşe, Hatice, Rabia ve Şeyma barındıkları odada ihtiyaç malzemeleri bıraktı. Meyveler, maden suları, reçeller, sütler, tonbalığı, peçeteler, tuvalet kağıtları, ıslak mendiller, diş macunları ve diş fırçaları, şampuanlar, anneleri tarafından yapılan dondurulmuş gıdalar gibi yiyecek içecekler ve ihtiyaç malzemelerini bırakan 4 kız öğrenci, ayrıca bir de not bıraktı. Ayşe, Hatice, Rabia ve Şeyma’nın bıraktığı notta, “Bu zor günleri hep birlikte aşacağız, kendinize dikkat edin” ifadesi duygulandırdı. Bacım Sultan Yurdunda 818 numaralı odada bıraktıkları not ile malzemelere Ayşe, Hatice, Rabia ve Şeyma’nın bıraktığı not şu şekilde:
“Merhaba Afyon’a hoşgeldiniz. Öncelikle hepinize geçmiş olsun. Neye daha çok ihtiyacınız olacağını bilemedik. Temel malzemeleri sizin için hazırlamaya çalıştık. Buz dolabındaki tüm yiyecekler sizin için. Ayrıca buzluk kısmında annelerimizin hazırladığı dondurulmuş yiyecekler de var. 2 numaralı masanın çekmecesinde çay, kahve ve kuru yiyecekler var. Hepsini gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Banyo dolabında peçete, kağıt havlu, tuvalet kağıdı, pet, kullanılmamış diş fırçaları var. Şampuan ve duş jelini de kullanabilirsiniz. Banyo kapısının arkasındaki havlular yeni yıkandı, temizler. 2. masanın üzerindeki kıyafetlerden size uyun olanları da giymekten çekinmeyin lütfen. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız, kendinize dikkat edin. Not: tuvalet kağıdı ve peçeteler artarsa yan odalarla da paylaşmanızı rica ediyoruz.”
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme