“Bu yükün altından başarıyla kalktık”

Afyonkarahisar HİF Sorumlusu Yusuf Savaş Elçi Nıke Halı Saha Futbol Turnuvası’nı başarılı bir şekilde sonlandırdıklarını söyledi. Afyonkarahisar Herkes İçin Futbol Organizasyonu Sorumlusu olan Yusuf Savaş Elçi, Nıke Halı Saha Turnuvası’nda şampiyon olan takımlardan Denizli’de de başarı beklediğini ifade ederek “Olaysız, sorunsuz bir turnuva yaptık” dedi. Savaş Elçi konuşmalarına şöyle devam etti: “Geçen sene 9 bölgede [&hellip]

"Bu yükün altından başarıyla kalktık"

Afyonkarahisar HİF Sorumlusu Yusuf Savaş Elçi Nıke Halı Saha Futbol Turnuvası’nı başarılı bir şekilde sonlandırdıklarını söyledi.

Afyonkarahisar Herkes İçin Futbol Organizasyonu Sorumlusu olan Yusuf Savaş Elçi, Nıke Halı Saha Turnuvası’nda şampiyon olan takımlardan Denizli’de de başarı beklediğini ifade ederek “Olaysız, sorunsuz bir turnuva yaptık” dedi. Savaş Elçi konuşmalarına şöyle devam etti: “Geçen sene 9 bölgede yapılan Nike Halı Saha Turnuvası bu sene 92 il ve bölgede yapıldı. 14 il istenilen 72 takımı tamamlayabildi. Bunlardan bir tanesi de Afyonkarahisar. Bu takımların tamamlanmasında bizlere yardım eden ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ve Yönetim Kurulu üyelerine, HİF Gönüllülerine, kulüp başkanlarına ve BESYO Spor Bölüm Başkanı Yücel Ocak’a Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a, Gençlik Spor İl Müdürümüz Zeki Kuş’a teşekkürlerimi sunarım. 35 gün süren Nıke Halı Saha Turnuvası’nda yaklaşık 120 maç yapıldı. Bu müsabakalar düzenli, olaysız bir şekilde sonuçlandı. Müsabakaları yöneten HİF Hakemleri çok iyi görev yaptılar. Bilhassa bayan hakemler çok iyi performans gösterdi. Bu sene müsabakalar HİF (Herkes İçin Futbol)’e uymadı. Çünkü 35 yaş üzeri olanlar maçlara katılamadılar. Bunlar katılsaydı 100 takımın üzerine çıkardık. Büyük şehirlerde olduğu gibi müsabakalar iki sahada oynanırdı. Önümüzdeki sene inşallah bu yaş kriterine de bir çözüm getirilecek. Gruplarında birinci olarak Denizli’ye gitmeye hak kazanan TÜFAD 2 ve EML Gençlik takımlarına daha çok çalışmalarını ve Afyonkarahisar’ı orada en iyi şekilde temsil etmelerini diliyorum.”

Bakmadan Geçme