Bu Yarışmaya Her Katılan Kazanıyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından her sene düzenlenen 'Liseli Gençler Efendimizin İzinde' Ödüllü Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması'nın başvuruları başladı.

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun Liseli Gençler Efendimizin İzinde sınavı ile ilgili yaptığı açıklamada, yarışma ile her sene binlerce gencin Peygamber Efendimizin (SAV) hayatını araştırmasına vesile olunduğuna dikkat çekerken, “Kur’an-ı Kerim ve Peygamber Efendimiz (S.A.V.) insanlığa her zaman yol gösteriyor. Efendimiz’in İzinde Siyer-i Nebi Yarışması sayesinde Türkiye genelinde gençlerimiz Peygamber Efendimizin (S.A.V.) hayatını öğrenerek hayatlarında tatbik ediyor. Kaybedeni olmayan bu hayırlı yarışa tüm liseli gençlerimizi davet ediyoruz’’ dedi.

DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLLERİ VERİLECEK

Coşkun konuşmasına şöyle devam etti: “AGD tarafından her sene düzenlenen yarışma için başvurular 23 Eylül itibarıyla başladı. Başvurular 10 Kasım tarihine kadar devam edecek. Sınava katılmak isteyen liseli gençlerin www.efendimizinizinde.com internet adresini ziyaret ederek başvuruda bulunması gerekiyor.

7 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilecek sınavın sonucunda, Türkiye geneli derecede birinciye 20 bin TL, ikinciye 18 bin TL, üçüncüye 15 bin TL, dördüncüye 13 bin TL ve beşinciye ise 10 bin TL ödül verilecek. Bunun dışında Afyonkarahisar genelinde dereceye giren öğrencilere ise para ödüllerinin yanında sürpriz hediyeler verilecek.”

YARIŞMA KİTAPLARI ÜCRETSİZ DAĞITILACAK

Sınavda çıkacak soruların kaynağı olacak kitapları ise tüm lise öğrencileri AGD şube ve ilçe temsilcilikleri ile iletişime geçerek ücretsiz bir şekilde teslim alabilecek.

Bakmadan Geçme