Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu yarışın kazananı partimizdir, kaybedeni yoktur”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na seçilen Muhammed Mustafa Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Daha sonra partiye geçen Başkan Mısırloğlu, görevi eski Başkan Mehmet İnkaya’dan devraldı

 

İYİ Parti İl Başkanlığında yapılan törende taraflar birbirine çiçek takdim ederek, birbirlerini tebrik etti.
Devir teslim töreninde konuşan yeni Başkan Mısırlıoğlu, kazananın parti olduğunu, kaybedenin olmadığını söyledi. Görevi devreden Başkan İnkaya’ya partiye verdiği destekler için teşekkür eden Başkan Mısırloğlu, kendisinin yardımlarına ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Bu görev değişikliği bayrak yarışıdır. Parti içerisinde yapılan bir yarıştır. Bu yarışın kazananı partimizdir, kaybedeni yoktur. Dolayısıyla partimiz kazanmıştır, davamız kazanmıştır. Afyonkara-hisar’da partimizi hep birlikte iktidar yapacağız.” dedi.
“ASLA PARTİ İÇERİSİNDE
DÜŞMANLIĞIMIZ YOK”
Partide hiç düşman biriktirmediğini ifade eden Başkan İnkaya ise, “Hiç kimseye küs değilim. Bu yapılan seçim demokratik, kazanan arkadaşımız Muhammed Mustafa Mısırlıoğlu’nu tebrik ediyorum. Bir partiyi en çok iç muhalefet yıkar. Benim kimseyle düşmanlığım yok, parti adına da bundan sonra düşman istemiyorum. İn-sanların özel hesapları varsa şahsımla ilgili konuşsunlar ama eserimize bir şey söylemesinler. Asla parti içerisinde düşmanlığımız yok. İyiler kötüler hepsi parti adına oldu, şahsi işim düşmanlık adına olmadı. İyiler makamı çoğalacak, ben her zaman göreve hazırım, bir neferim. Bu neferliğim her zaman devam edecek.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından partililer iki başkan ile birlikte fotoğraf çektirdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti