'Bu yarışın içinde biz de varız'

Somaspor'u 4-1 mağlup ederek Play-Off potasına giren AFJET Afyonspor'un Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, 'Yarışın içinde biz de varız ve gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz' dedi   AFJET Afyonspor'un Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, 4-1 kazandıkları Somaspor maçından sonra yaptığı değerlendirmede Play-Off yarışında olduklarını, gidebilecek yere kadar gideceklerini söyledi. Güneş, 'Geldiğimiz günden bu yana üzerine katarak devam ediyoruz [&hellip]

Somaspor’u 4-1 mağlup ederek Play-Off potasına giren AFJET Afyonspor’un Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, “Yarışın içinde biz de varız ve gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” dedi

AFJET Afyonspor’un Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, 4-1 kazandıkları Somaspor maçından sonra yaptığı değerlendirmede Play-Off yarışında olduklarını, gidebilecek yere kadar gideceklerini söyledi.
Güneş, “Geldiğimiz günden bu yana üzerine katarak devam ediyoruz ama her şeyden önce arkadaşlığımız ve enerjimiz çok iyi diye düşünüyorum. 5 maçlık periyotta 4 galibiyet elde ettik. Oynayacağımız Ergene Velimeşe maçımız var. Rakibimiz de ligde kalma adına direniyor ve zor bir maç olacak. Maçın zorluğunun yanı sıra Mithat kart cezalısı durumuna düştü, Melik ve Barış sakatlanarak oyundan çıktı. Fatih’in ise başının döndüğünü söylemesi nedeniyle oyun dışına aldık. Sakatlığı bulunan arkadaşların durumuna bakacağız ancak onların yerine oynayacak olan arkadaşlar da iyi mücadele edecektir diye düşünüyorum. Bugün 1-0 geriye düşmemize rağmen reaksiyonumuzu iyi verdik. Rakibimizi biliyorduk dinamik ve geri dönüşleri iyi yapan bir takımdı. Oyuncularım oyun disiplininden hiç kopmadılar. Rakibimiz zaman zaman önemli pozisyonlar bulsa da biz daha çok pozisyon bulan oyunu domine eden taraftık. Farklı galip geldiğimiz için mutluyuz önümüzdeki kalan maçlarımıza tek tek gideceğiz. Bu yarışın içinde biz de varız ve gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Önceliğimiz bu şehre yakışacak olan önce Play-Off sonra da şampiyonluk yaşatmak istiyoruz.” dedi.

“3 MAÇTAN ALACAĞIMIZ 6-7 PUANLA DA YARIŞIN İÇİNDE OLURUZ”
Kar nedeniyle ertelenen Ergene Velimeşespor maçı hakkında da açıklama yapan Güneş, Velimeşe’nin iki haftadır galip geldiğini, altlardan yukarı doğru tırmanma ve küme düşme mücadelesi verdiğini aktardı. Velimeşe’nin iyi bir takım olan Bodrum’u yendiklerine dikkat çeken Güneş, “Bir hafta kaydırılmış oldu. Rakibin küçüğü büyüğü yok, biz de aynı şeyleri yaşadık. Velimeşe maçına en şekilde hazırlanıp kazanmak istiyoruz. 3 günde 1 maç oynadığımız için de bütün takımların yaptığı gibi yüklenmenin arkasından dinlenme vermemiz gerekiyor. 2 gün izin vermek zorundayız, haftaya Pazar’a maçımıza hazırlanacağız. Çocukların moralleri iyi, istekliler, arzuları iyi. Maçın önemini biliyorlar, çünkü bu maçtan puanla döndüğümüz zaman Sakarya maçını oynayacağız. Sakarya maçına daha moralli çıkalım, taraftarımızı arkamıza alalım. Velimeşe, Sakarya, Turgutlu maçlarına bakıldığı zaman buradan 6-7 puan bile alabiliriz, 9 puanda alabiliriz, 6-7 puanla da yarışın içinde oluruz, gideceğimiz hedefe daha iyi gideriz diye düşünüyoruz. Bu puanları yakaladığımız sürece bu yarışın içinde olacağımızı düşünüyorum.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme