• Haberler
  • Genel
  • Bu üstgeçide asansör gerek – Kocatepe Gazetesi

Bu üstgeçide asansör gerek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nin Milliyetçi Hareket Partili üyesi Halil İbrahim Baykara, Afyonkarahisar-İzmir Karayolu üzerinde yapılan üstgeçitte asansör ve yürüyen merdivenin eksikliğinin hissedildiğini söyledi Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nin Milliyetçi Hareket Partili üyesi Halil İbrahim Baykara, vatandaşların, İzmir Karayolu'ndaki üstgeçitten şikayet ettiğini söyledi. Üstgeçitte bir açıklama yapan Baykara, bu bölgede Afyon Kocatepe Üniversitesi'ne ait 2 hastane ve bir Tıp [&hellip]

Bu üstgeçide asansör gerek

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Milliyetçi Hareket Partili üyesi Halil İbrahim Baykara, Afyonkarahisar-İzmir Karayolu üzerinde yapılan üstgeçitte asansör ve yürüyen merdivenin eksikliğinin hissedildiğini söyledi

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Milliyetçi Hareket Partili üyesi Halil İbrahim Baykara, vatandaşların, İzmir Karayolu’ndaki üstgeçitten şikayet ettiğini söyledi. Üstgeçitte bir açıklama yapan Baykara, bu bölgede Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne ait 2 hastane ve bir Tıp Fakültesi olduğunu söyledi. Baykara, “Hastaların en yoğun olduğu şehirlerarası bu yolda, bilhassa ilçe ve köylerden gelenlerin kullanacakları üst geçit, Karayolları tarafından yapılmıştır. Bu üstgeçidin yapımına katkısı olanlara teşekkür ederim. Ancak yaya üstgeçidinin yüksekliği 6 buçuk metre. Her iki tarafında 50 dolaylarında basamağı var. Bu üstgeçidi kullananlar zorluk çekiyor” dedi.
VATANDAŞIN TALEBİ
Baykara, üstgeçidin verimli bir hâlde kullanılmasını isteyerek “Yaya üstgeçidinin amacına uygun şekilde asansörlü veya yürüyen merdivenli olarak tekrar düzenlenmesini Afyonkarahisar’lı vatandaşlarımız adına talep ediyorum. Haklılığım, sesimi duyan yetkililerin buraya gelip bu üst geçidi bir defa kullanmalarıyla anlaşılacaktır” diye konuştu.
DURAK DA YAPILMALI
Üstgeçidin ilçe ve köylerden gelen vatandaşlar tarafından daha çok kullanıldığına dikkat çeken Baykara, “Vatandaşlarımızın büyük bir kısmı ilçe veya köylerine dönmek için araçları üstgeçidin bitişiğinde beklemektedir. Araç bekleyen vatandaşlarımız kışın soğuk ve yağışa, yazın bunaltıcı sıcağa maruz kalmaktadır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme