'Bu ülke için çalışacağız' – Kocatepe Gazetesi

İkbal Termal Otel’de kampa giren Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu üyeleri Cumartesi günü İlimiz İmaret Camisinde Şehitlerimizin anısına bir mevlüt programı da düzenledi. Geniş katılımın olduğu ve Afyonkarahisar’lılarında yoğun ilgi gösterdiği Mevlüt programına Federasyon Genel Başkanı Ahmat Kabadayı, Genel Başkan Yardımcıları, Genel Merkez yöneticileri, ve aralarında Aydın, İzmir, Ankara, İstanbul, Şırnak, Muş, Mersin, Malatya, Urfa, [&hellip]

İkbal Termal Otel’de kampa giren Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu üyeleri Cumartesi günü İlimiz İmaret Camisinde Şehitlerimizin anısına bir mevlüt programı da düzenledi. Geniş katılımın olduğu ve Afyonkarahisar’lılarında yoğun ilgi gösterdiği Mevlüt programına Federasyon Genel Başkanı Ahmat Kabadayı, Genel Başkan Yardımcıları, Genel Merkez yöneticileri, ve aralarında Aydın, İzmir, Ankara, İstanbul, Şırnak, Muş, Mersin, Malatya, Urfa, Antalya, Adana, Balıkesir, İzmir, Denizli, Afyon’unda olduğu 18 İl Başkanı katıldı.
BİRBİRİMİZDEN FARKIMIZ YOK
Kabadayı konuşmasında; “Bu kampımızda Türkiye’de bu güne kadar yapılmamış bir işi icra ettik. Bu güne kadar siyasi partiler dışında hiç bir Sivil Toplum kuruluşu bir eğitim kampı yapmamıştır. Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu kampları önümüzdeki günlerde Gençlik ve Kadın kollarımız olarak devam edecektir. Eğitime çok büyük bir önem veriyoruz.  Bu eğitim kamplarımızda Milli Birlik ruhunun ne olduğunu, kardeşliğin ne olduğunu halkımıza anlatmak üzere gençlerimizi eğiteceğiz. Çünkü gençler bu toplumun geleceğidir. Önce gençlerimizi eğiteceğiz ve gelecek nesillere bu ülkeyi daha vizyonlu bir şekilde hazırlayacağız.  Federasyonumuz 14 Ekim 2015 tarihinde Samsun’da bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak kuruldu aynı zamanda bir kardeşlik hareketidir.  Diyarbakır’daki kardeşimizi de, Rize’deki kardeşimizi entegre ediyoruz. Hiç birimizin birbirimizden farkı olmadığını anlatıyoruz” dedi.
Ülkemizdeki terör olaylarına da değinen Kabadayı; “40 yıldır bu ülkede terör var. Binlerce insan can verdi.  Ama bunları sayarken de Güneydoğudaki kardeşlerimizin de katledildiğini unutmamak lazım. Onlarda bizim kardeşlerimizdi. Alçakların oyununa gelmeyeceğiz ve gelenleri de bu yoldan döndüreceğiz. Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu bu ülkenin bekası için çalışan bir sivil toplum kuruluşudur. Biz Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu olarak hiç bir siyasi partinin direktifiyle çalışan bir federasyon değiliz. Kimseden destek almadık ve almayacağız.  Biz milletin ta kendisiyiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme