Bu turnuvaya katılan herkes ŞAMPİYON oldu

Renkli Ev Anaokulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen miniklerin satranç turnuvası, renkli görüntülerle sona erdi. Turnuvaya katılan 60 miniğin tamamına da birincilik madalyası ve sertifikası verildi Afyonkarahisar Satranç İl Temsilciliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği, Renkli Ev Anaokulu’nun da ev sahibi olarak düzenlediği Renkli Evim Satranç Turnuvası, cumartesi günü yapıldı. Afyon Kocatepe Üniversitesi [&hellip]

Bu turnuvaya katılan herkes ŞAMPİYON oldu

Renkli Ev Anaokulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen miniklerin satranç turnuvası, renkli görüntülerle sona erdi. Turnuvaya katılan 60 miniğin tamamına da birincilik madalyası ve sertifikası verildi

Afyonkarahisar Satranç İl Temsilciliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği, Renkli Ev Anaokulu’nun da ev sahibi olarak düzenlediği Renkli Evim Satranç Turnuvası, cumartesi günü yapıldı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nde bulunan Renkli Evim Kreş ve Anaokulu’nda yapılan satranç turnuvasına 60 minik katıldı.
KIRAN KIRANA YARIŞTILAR
Saat 10.00’da başlayan staranç turnuvasında, minikler kıran kırana yarıştılar. Turnuvada minikleri aileleri de yalnız bırakmadı. Renkli görüntülerle son bulan satranç turnuvasına, diğer ana okullarından da miniklerin katıldığı bildirildi.
HERKESE MADALYA
Herhangi bir değerlendirmenin yapılmadığı turnuvada müsabakalardan sonra ödül töreni yapıldı. Turnuvaya katılan miniklerin tamamına birincilik madalyası ve turnuvaya katılım sertifikası verildi. Turnuvayı veliler de dikkatlice izlediler.
RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
Renkli Evim Satranç Turnuvası’na katılan miniklerin yarışma sırasındaki kimi hareketleri, orada bulunanları kırdı geçirdi. Miniklerin aileleri de, güneşli havada yapılan bu organizasyonu kayıt altına almak için yarıştılar. Aileler, organizasyonda emeği geçenlere de ayrıca teşekkürde bulundular. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme