• Haberler
  • Spor
  • Bu turnuvada kazananlar milli takım bileti aldı

Bu turnuvada kazananlar milli takım bileti aldı

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Ulusal Büyükler Hafta Sonu Tenis Turnuvası birçok şehirden 83 sporcunun katılımıyla Afyonkarahisar’da FSM Spor Kompleksi’nde tamamlandı   Kadınlar ve erkekler kategorisinde düzenlenen müsabakalara Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Burdur, Bursa, Denizli, Düzce, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Konya, Mersin, Muğla, Samsun ve Şanlıurfa illerinden 83 sporcu katıldı. Birbirinden çekişmeli müsabakalara [&hellip]

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Ulusal Büyükler Hafta Sonu Tenis Turnuvası
birçok şehirden 83 sporcunun katılımıyla Afyonkarahisar’da FSM Spor Kompleksi’nde tamamlandı

Kadınlar ve erkekler kategorisinde düzenlenen müsabakalara Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Burdur, Bursa, Denizli, Düzce, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Konya, Mersin, Muğla, Samsun ve Şanlıurfa illerinden 83 sporcu katıldı. Birbirinden çekişmeli müsabakalara ev sahipliği yapan Afyonkarahisar’da derece alan sporcular Milli Takım’a sporcu olma turnuvalarına katılamak için bilet sahibi oldu.
Karşılaşmalar sonucunda dereceye giren sporculara düzenlenen ödül töreni ile madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Turnuva Koordinatörü Ali Karagöz ve Başhakem Vural Toptaş’tan aldı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme