'Bu topraklar bereketli' – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, İhsaniye ilçesini ziyaret etti.İlçe girişinde MHP İhsaniye İlçe Başkanı Salih Öncül ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Parsak’a MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz ile il yönetim kurulu üyeleri Bekir Özerdem, Osman Demir, İsmail Aydoğuş, Arif Zıngıldak ve Hamit Çakır eşlik etti. Teşkilatının özverili çalışmalarına teşekkür eden Parsak, [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, İhsaniye ilçesini ziyaret etti.
İlçe girişinde MHP İhsaniye İlçe Başkanı Salih Öncül ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Parsak’a MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz ile il yönetim kurulu üyeleri Bekir Özerdem, Osman Demir, İsmail Aydoğuş, Arif Zıngıldak ve Hamit Çakır eşlik etti. Teşkilatının özverili çalışmalarına teşekkür eden Parsak, “Bizler uğrunda binlerce şehit vermiş bir dava hareketiyiz. Bugüne kadar yalnızca iktidar olmak için aziz milletimize asla yalan söylemedik. Kaybetme uğruna dahi yalana başvurmadık. Türk Milleti var olduğu sürece MHP var olacaktır. Teşkilatlarımızı davamıza sahip çıktıkları için kutluyoruz” dedi.
Teşkilat ziyaretinin ardından Türk Kızılayı’nın ilçede bulunan maden suyu fabrikasını ziyaret eden Parsak, “Bu topraklar Yüce Allah tarafından bereketlendirilmiştir. Jeotermal suyumuz sayesinde her yıl binlerce yerli ve yabancı misafir ağırlıyoruz. İnsanlar şifa bulabilmek için ilçemize bağlı beldelere geliyor. Kızılay Maden Suyu fabrikamızın ünü dünyaya yayılmıştır. Hem yöneticilerimizi hem de çalışanlarımızı kutluyoruz. 3 vardiya şeklinde gece-gündüz şifalı suları dünyaya taşıyorlar” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme