Bu toprağın sesi Afyon'un sesi olacak

TRT'de yayımlanan Bu Toprağın Sesi programı 1 hafta boyunca canlı yayınla ilimizi tanıtacak. Programa Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'da katılarak, canlı yayında ilimizi anlatacak TRT'nin yaklaşık 20 yıldır çeşitli yöre ve illeri tanıttığı Bu Toprağın Sesi programı, 22 – 26 Mart tarihleri arasında TRT GAP ve TRT 3 kanallarında canlı olarak ilimizin genel özelliklerini [&hellip]

Bu toprağın sesi Afyon’un sesi olacak

TRT’de yayımlanan Bu Toprağın Sesi programı 1 hafta boyunca canlı yayınla ilimizi tanıtacak. Programa Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’da katılarak, canlı yayında ilimizi anlatacak

TRT’nin yaklaşık 20 yıldır çeşitli yöre ve illeri tanıttığı Bu Toprağın Sesi programı, 22 – 26 Mart tarihleri arasında TRT GAP ve TRT 3 kanallarında canlı olarak ilimizin genel özelliklerini ele alacak.
Program öncesi ilimize gelen yayın ekibi, Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nda (ATB) Tarım İl Müdürü Zekeriyya Erdurmuş, Çevre ve Orman İl Müdürü Hidayet Şen, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, Kasaplar ve Sucukcular Odası Başkanı İbrahim Yörük, üniversite yönetimi ve işadamlarından bilgi aldı.
Bakan Eroğlu ilimizi anlatacak
Bu Toprağın Sesi programı danışmanı Mehmet Efe, yerelde üretici ve sanayici ile bir araya geldiklerini belirterek, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile bir söyleşi yapacaklarını anlattı. Eroğlu’nun ilimiz hakkında canlı yayında bilgi vereceğini aktaran Efe, “İlk olarak et, hayvancılık ve süt sektörünü ele alacağız. Daha sonra ise mermer ve termal turizmini inceleyeceğiz. Afyonkarahisar’ın sucuğu ve et ürünleri tartışılmaz.
Tüm sektörleri ele almaya çalışacağız. Bu bölgede giderek artış gösteren seralarda da çekimler yapılacak. Program bir hafta boyunca sabah 08.00 ve 09.15 saatleri arasında TRT GAP ve TRT 3 kanallarında yayınlanacak. Yapımcılığını Nesli Güler Aşık’ın yaptığı programı Afyonkarahisarlı olan arkadaşımız Umut Özdil sunacak” diye konuştu.

Bakmadan Geçme