Bu Toplantı İlk Kez Yapıldı

Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, ilçedeki esnaf ve sanatkârlarla bir araya geldi

Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, Ahilik Haftası kapsamında esnaf ve sanatkârlarla buluşma programı düzenledi.  Kendisi de esnaf olan Belediye Başkanı Fatih Çiçek ilçede faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelerek her birinin ayrı ayrı talep ve önerilerini dinledi.

Bu Toplantı İlk Kez Yapıldı

Çiçek burada yaptığı konuşmada, "İlçemizin can damarlarından, ekonomi ve hizmet noktasında büyük pay sahibi olan esnaflarımızla bir araya gelmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Birincisini gerçekleştirdiğimiz ve gelenekselleştirmeyi planladığımız bu güzel programda desteklerinden dolayı Esnaf Odası Başkanımız Hüseyin Çetiner’e teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu Toplantı İlk Kez Yapıldı

Değerli esnafımıza ve çok kıymetli ailelerine katılımlarından dolayı şükranlarımı sunuyor, hayırlı bereketli işler diliyorum" dedi.

Bu Toplantı İlk Kez Yapıldı

Çiçek, “Esnafımız ekonomimizin temel taşıdır. Ben de sizlerden biri olarak esnaf odasına kayıtlı bir kardeşiniz olarak bugün belediye başkanı olarak hizmet veriyorum. Dazkırımızı daha güzel yarınlara kavuşturmak için ekonominin mihenk taşı esnaflarımızın her birine ayrı ayrı değer veriyor her birinizin başımın tacı olduğunu ifade etmek istiyorum. Çünkü esnafın halinden ancak esnaf anlar düşüncesi ile iyi günde kötü günde de yanınızda olacağımı ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme