• Haberler
  • Spor
  • Bu toplantı basketbol için – Kocatepe Gazetesi

Bu toplantı basketbol için – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar spor kamuoyunda basketbol konusunda bilgi ve yetki sahibi olan Basketbol İl Tertip Komitesi, Basketbol İl Hakem Kurulu, basketbol kulüp yöneticileri, antrenörleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yöneticileri ve yerel basının katılacağı bir toplantı yapılacak. 'Basketbol Değerlendirme Toplantısı' adıyla gerçekleşecek toplantıda Afyonkarahisar Basketbolunun gelişmesi, sorunları ve artıları ele alınacak.23 Mart'ta saat 17.30’da Kocatepe Spor [&hellip]

Afyonkarahisar spor kamuoyunda basketbol konusunda bilgi ve yetki sahibi olan Basketbol İl Tertip Komitesi, Basketbol İl Hakem Kurulu, basketbol kulüp yöneticileri, antrenörleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yöneticileri ve yerel basının katılacağı bir toplantı yapılacak. “Basketbol Değerlendirme Toplantısı” adıyla gerçekleşecek toplantıda Afyonkarahisar Basketbolunun gelişmesi, sorunları ve artıları ele alınacak.
23 Mart’ta saat 17.30’da Kocatepe Spor Kompleksi B Blok Toplantı Salonu’nda yapılacak toplantıya basketbol kamuoyu davet edildi.

Bakmadan Geçme