• Haberler
  • Spor
  • 'Bu takım ligde kalacak, öyle ya da böyle kalacak'

'Bu takım ligde kalacak, öyle ya da böyle kalacak'

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor Banvit'e 90-96 mağlup oldu. Maçın ardından yapılman basın toplantısında konuşan Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, takımın neye mal olursa olsun ligde kalacağına dikkat çekti.'KAZANACAK BASKETBOLU DA OYNAMIŞTIK'Oyuncuların maçta sergilediği performanstan memnun olduğunu söyleyen Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, 'Açıkçası takımın mücadelesinden, savaşından, sonuna kadar maçı bırakmamalarından çok [&hellip]

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Banvit’e 90-96 mağlup oldu. Maçın ardından yapılman basın toplantısında konuşan Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, takımın neye mal olursa olsun ligde kalacağına dikkat çekti.
“KAZANACAK BASKETBOLU DA OYNAMIŞTIK”
Oyuncuların maçta sergilediği performanstan memnun olduğunu söyleyen Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, “Açıkçası takımın mücadelesinden, savaşından, sonuna kadar maçı bırakmamalarından çok memnunum. Bugün kazanmayı hak etmiştik. Kazanacak basketbolu da oynamıştık. Bu yıl ligde bu kadar çok serbest atış atan bir takım oldu mu ama rakibin attığı 41 tane serbest atış, Alex Perez’in tek başına attığı 23 serbest atışla maçı kaybettiğimizi düşünüyorum. Şimdi önümüzde çok önemli bir Sakarya maçı var. Olmazsa olmazımız. Kazanmaktan başka da çaremiz yok. Bu takım ligde kalacak öyle ya da böyle kalacak. Neye mal olursa olsun bu takımı ligde tutacağız.” dedi.
“BİRAZ ZAFİYET GÖSTERSEYDİK AFYON BURADA MAÇI
KAZANABİLİRDİ”
Sahada hata yapmalarına rağmen kazandıklarını belirten Banvit Koçu Hakan Demir, “Gergin bir maç oldu. Gergin olması da gayet normal Afyon şuanda ligde kalma mücadelesi veriyor. Biz de o seviyeden birkaç hafta önce geçtik. Onlara da başarılar diliyorum. İyi bir mücadele oldu. Biz de saha da kalmayı bildik. Çok hata yaptığımız dakikalarda var, genç bir takım olarak sahadayız. 3 yabancı ile sahadayız. Ama netice olarak bütün bu hatalara rağmen sahada dik durmayı bildik ve maçın sonuna kadar ayakta kaldık. Biraz zafiyet gösterseydik Afyon burada maçı kazanabilirdi. Onlarda maçı kazanmaya yetecek mücadeleyi verdiler. Kazandığımız için mutluyum.” ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme