Bu takım bu ligde kalacak: 1-0

Sandıklıspor, bir önceki hafta çarşamba günü evinde muhteşem bir geri dönüşle Çorumspor’u 6-3 yenerek 14 hafta sonra ilk galibiyetini elde etmişti. Kırmızı Şimşekler, dün de Pazarspor’u eli boş gönderdi. Rakibini 1-0’lık skorla geçen Sandıklıspor, ligde kalma umutlarını iyiden iyiye arttırmakla kalmadı, bu galibiyetle 13’üncü sıraya kadar yükseldi STAT: SandıklıHAKEMLER: Volkan Yalın (***), Emrah Altınsoy (***), [&hellip]

Bu takım bu ligde kalacak: 1-0

Sandıklıspor, bir önceki hafta çarşamba günü evinde muhteşem bir geri dönüşle Çorumspor’u 6-3 yenerek 14 hafta sonra ilk galibiyetini elde etmişti. Kırmızı Şimşekler, dün de Pazarspor’u eli boş gönderdi. Rakibini 1-0’lık skorla geçen Sandıklıspor, ligde kalma umutlarını iyiden iyiye arttırmakla kalmadı, bu galibiyetle 13’üncü sıraya kadar yükseldi

STAT: Sandıklı
HAKEMLER: Volkan Yalın (***), Emrah Altınsoy (***), Sema Yıldırım (***)
SANDIKLISPOR: Anıl (***)- Hasan Hüseyin (**) (Dk.32 Sami **), Serkan (**), İbrahim Ayyıldırım (***), Emrullah (*) (Dk.29 İbrahim Çankaya*)(Dk.47 Arda **), Tuğberk (**), Emrah (**), Coşkun (**), Gökhan (***), Abdullah (**), Sedat (***)
PAZARSPOR: Fethi (*)- Onur (**) (Dk.78 Ramazan *), Aykut (**), Şemsettin (**), Erdinç (*), Ali Osman (*), Levent (**) (Dk.60 Ali Köse *), Mustafa (*), Feyyaz (*), Evren (*), Nevzat (*) (Dk.70 Tolga *)
GOL: Dk.53 Gökhan (Sandıklıspor)
SARI KARTLAR: Sami, Coşkun, Gökhan, Sedat (Sandıklıpor), Onur, Ali Osman, Nevzat (Pazarspor)

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, ligde kalma ümitlerini son iki haftada topladığı puanlarla iyice arttırdı. Geçen hafta içi evinde Çorumspor’u farklı bir skorla geçerek 14 hafta gibi çok uzun bir süre sonra üç puana kavuşan Sandıklıspor, dün de evinde Pazarspor’u 1-0’lık skorla yenmeyi başardı. Ligde sıkıntılı günler geçiren Sandıklıspor, son iki haftada 6 puan toplayarak bir anda 13’üncü sıraya kadar yükseldi. Gökhan Güney’in ikinci yarının başında attığı kafa golüyle sonuca giden Sandıklıspor, taraftarlarına büyük bir coşku yaşattı. (Kocatepe)

Altın değerinde bir galibiyet: 1-0

Sandıklıspor, dün Pazarspor karşısında iyi ve akıllıca bir oyunla üç puanı kazanan taraf oldu.
Hanesine altın değerinde bir üç puanı yazdıran Sandıklıspor, 13’üncü sıraya kadar yükselerek taraftarlarını sevince boğdu

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’un 26’ncı haftasında dün Sandıklıspor, Pazarspor’la karşılaştı. Ev sahipliği avantajını iyi değerlendiren Sandıklıspor, Çorumspor karşısında basit hatalarını da tekrarlamayınca sonuca giderek sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı. Kırmızı Şimşekler, Pazarspor karşısında ilk yarıda fazla atak bir görüntü sergilemedi. İlk yarıda zaten her iki takım da orta alan mücadelesi ortaya koydular. İkinci yarıda ise Sandıklıspor daha iyi ve akıllıca bir oyun sergiledi. 52’nci dakikada Gökhan Güney’in kafa golüyle 1-0 üstünlüğü yakalayan Sandıklıspor, son saniyeye kadar gol için yüklenen Pazarspor ataklarını başarıyla savuşturdu. Sonuçta Sandıklıspor, 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Maçta öne çıkan dakikalar ise şöyle:
Sandıklıspor maça çok hızlı başladı ve ilk atağı da ev sahibi ekip gerçekleştirdi. Henüz 1’inci dakikada Abdullah’ın sol kanattan ceza alanına yaptığı ortayı Gökhan düzgün bir vuruşla kaleye gönderdi. Ancak topa kaleci Fethi temas ederek kornere çelmeyi başardı.
30’uncu dakikada Pazarspor atağında Evren’in ceza alanına ortaladığı topa iyi bir vuruş çıkartan Mustafa’nın topu auta gitti.
37’nci dakikada Sandıklıspor lehine kullanılan köşe vuruşunda Sedat’ın kafayla vurduğu topu kaleci Fethi güçlükle kornere attı.
İlk yarı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.
Gökhan 3 puanı getirdi
Sandıklıspor, ilk yarıyı 0-0 eşitlikle tamamladı. İkinci yarının 52’nci dakikasında ise Kırmızı Şimşekler, Gökhan’ın golüyle 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu aynı zamanda maçın da sonucu oldu. İşte ikinci yarıda öne çıkan bazı anlar:
52’nci dakika ev sahibi Sandıklıspor, sol kanattan Arda ile atak yaptı. Arda, topu kale önüne ortaladı. Ceza sahasında topa kafasıyla dokunan Gökhan, meşin yuvarlağı Pazarspor ağlarına gönderdi. 1-0
68’inci dakikada Sandıklıspor atağında Emrah Sansar’ın sert şutuna Pazarspor kalecisi Fethi son anda bir müdahaleyle sahip oldu.
82’nci dakikada Pazarspor, en azından beraberlik golü için Sandıklıspor kalesine yüklenmeye başladı. Kazanılan serbest vuruşta ise topun başına Erdinç geçti. Erdinç’in kullandığı serbest vuruştan da sonuç çıkmayınca Sandıklıspor, mücadeleyi 1-0’lık skorla kazanan taraf oldu. (Kocatepe)

Defans hattı
sakatlıklarla boğuştu

Sandıklıspor’un dün oynadığı Pazarspor maçında yaşadığı sakatlıklar az kalsın takımın başına iş açıyordu. Defans hattında görev yapan stoper oyuncu Emrullah Çetinkaya, 29’uncu dakikada sakatlanarak yerini İbrahim Çankaya’ya bıraktı. İbrahim de 47’nci dakikada da sakatlanarak yerine Arda Dinçer girdi. Defansın sağında görev yapan Hasan Hüseyin Mercan da sakatlanarak yerini Sami Serdar Yılmaz’a bıraktı. Böylece takımın 3 değişiklik hakkı da defans hattındaki sakatlıklar nedeniyle kullanıldı. Ancak korkulan olmadı ve Sandıklıspor, kendisi açısından hayatî değerdeki bir üç puana daha sahip oldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme