• Haberler
  • Gündem
  • “Bu süreçte AK Parti’de olmalıydım. Cumhurbaşkanımız ne derse o olacak”

“Bu süreçte AK Parti’de olmalıydım. Cumhurbaşkanımız ne derse o olacak”

İYİ Parti’den istifasının ardından bugün AK Parti’ye katılarak siyasi kulisleri dalgalandıran Dr. Mahmut Koçak Çarşamba günü Afyonkarahisar’da olacağını söyledi. Gazeteniz Kocatepe’ye değerlendirmede bulunan Dr. Mahmut Koçak, “Hemşehrilerimin yoğun ilgisiyle karşı karşıyayım. 2 gündür belki hemşehrilerimden gelen  1000 telefona cevap verdim. Sahur, iftar derken bu arada cevap veremediklerim de olmuşsa kusuruma bakmasınlar” dedi. “BU SÜREÇTE AK [&hellip]

Haber İYİ Parti’den istifasının ardından bugün AK Parti’ye katılarak siyasi kulisleri dalgalandıran Dr. Mahmut Koçak Çarşamba günü Afyonkarahisar’da olacağını söyledi.

Gazeteniz Kocatepe’ye değerlendirmede bulunan Dr. Mahmut Koçak, “Hemşehrilerimin yoğun ilgisiyle karşı karşıyayım. 2 gündür belki hemşehrilerimden gelen  1000 telefona cevap verdim. Sahur, iftar derken bu arada cevap veremediklerim de olmuşsa kusuruma bakmasınlar” dedi.

“BU SÜREÇTE AK PARTİ’DE OLMAM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine AK Parti Genel Merkezi’ne giderek gerekli evraklarını teslim ettiğini ve AK Parti’ye katıldığını belirten Dr. Mahmut Koçak, “İçerisinde bulunduğumuz süreçte AK Parti’de olmam gerektiğine karar verdim. Sayın Cumhurbaşkanımızın da olurları ile AK Parti’deyim” dedi.

Milletvekilliği ya da listede sıralama gibi hiç bir konu gündeme gelmeden AK Parti saflarında yerini aldığını belirten Koçak, “Ne gibi bir görevlendirme yapılacağı sayın Cumhurbaşkanımızın uhdesinde. Sayın Cumhurbaşkanımız karar verecek. Ben verilecek her göreve hazırım. Sayın Cumhurbaşkanımızın kararını hep birlikte göreceğiz” dedi.

“AK PARTİLİ DOSTLARIMLA DA GÖRÜŞTÜM. BİR OLUMSUZLUK YOK”

Bu kararıyla ilgili olarak tepki görüp görmediğini sorduğumuz Dr. Mahmut Koçak, “Yüzlerce dostumuzla görüştüm. Ben hemşehrilerimle bağımı hiç kesmedim ki. AK Partili dostlarımla da gerek sağlık meselelerinde olsun, gerek güncel konularda olsun hep diyalog halindeyim. Bana bir olumsuzluk aktaran olmadı” dedi.

“ÇARŞAMBA GÜNÜ AFYON’DA OLACAĞIM”

AK Parti’ye evraklarını teslim etmesi nedeniyle Ankara’da bulunduğunu kaydeden Koçak “İnşallah Çarşamba günü Afyonkarahisar’da olacağım. Ben bildiğiniz gibi sürekli Afyon’dayım. Düğünde, cenazede her zaman hemşehrilerimle birlikteyim. İstişaremizi hiç bir zaman kesmedik. Çarşamba günü yine hemşehrilerimle olacağım. Kocatepe Gazetemizi ve sizleri de ziyaret edeceğim. Her şeyi detaylıca konuşuruz” dedi.

Bakmadan Geçme