• Haberler
  • Genel
  • “Bu soruna çare düşünmeyen il yöneticileri…”

“Bu soruna çare düşünmeyen il yöneticileri…”

Turan Saltık konuşmasını şöyle sürdürdü: “Geçmişi başarılarla dolu olan Alper eğer burayı böyle ağlayarak terk ediyorsa, eğer bir belediye başkanı koltuğunda rahat oturuyorsa, bir vali koltuğunda rahat oturuyorsa, ticaret odası başkanı koltuğunda rahat oturuyorsa, benim söyleyecek hiç bir şeyim yok. Şu anda burada devreye vicdanlar girdi. Takımı bir kenara bıraktık, burada insanlık devreye girdi. Bizim [&hellip]

"Bu soruna çare düşünmeyen il yöneticileri..."

Turan Saltık konuşmasını şöyle sürdürdü: “Geçmişi başarılarla dolu olan Alper eğer burayı böyle ağlayarak terk ediyorsa, eğer bir belediye başkanı koltuğunda rahat oturuyorsa, bir vali koltuğunda rahat oturuyorsa, ticaret odası başkanı koltuğunda rahat oturuyorsa, benim söyleyecek hiç bir şeyim yok. Şu anda burada devreye vicdanlar girdi. Takımı bir kenara bıraktık, burada insanlık devreye girdi. Bizim velilerimizden Allah razı olsun, bizleri kırmayıp buraya geldiler. Karınca kararınca yardım ettiler, biz insanlık olarak üzerimize düşeni yaptık.”
“Puan da alamasalar,
onlara helal olsun”
Turan Saltık, sözlerini şöyle tamamladı: “Ben buradan duyarlı Afyonkarahisar’lı hemşerilerime sesleniyorum, inşallah bu işin sonunu getirirler bu çocuklar bizim misafirimiz. Misafire nasıl davranılır? Onlara bu şehirden gidesiye kadar tüm misafirperverliğimiz ile yaklaşmamız lazım. Buranın soğuk olduğunu bir kez daha söylüyorum ve bu çocuklar 24 saat hayatlarını burada geçiriyorlar, ne kadar daha kalırlar bilemiyorum şimdiden tüm Afyon’lu duyarlı insanlar için ben onlara teşekkür ediyorum. Afyonun formasını puansızda olsalar şerefleri ile terlerinin son damlası ile mücadelesini veriyorlar onlardan Allah razı olsun. İleride buradan ayrıldıktan sonra belki şunu dile getirebilirler, bu şehrin ileri gelenleri bize sahip çıkmadı ama, birkaç duyarlı aile veli, eski futbolcular bize sahip çıktı en azından biz bunu dedirtmeyi başardık umuyorum. Birazcık vicdanı olan insanlar, bu çocuklar buradan gidesiye kadar yardımlarını esirgemesinler.”

Bakmadan Geçme