Bu Şimşek çok can yakacak: 2-1

Afyonkarahisarspor, dün kendisi gibi ligde hiç puanı bulunmayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Şimşek’in genç oyuncuları dün rakiplerine karşı üstün bir performanssergileyerek üç puanın sahibi oldu. Ligin 4’üncü haftasında puanla tanışan mor-beyazlı futbolcular ileriki haftalar içinse umut verdi Afyonkarahisarspor, dün Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la karşılaştı. Afyon Atatürk Stadyumu’nda oynana maçta Afyonkarahisarsporlu futbolcular çok iyi bir [&hellip]

Bu Şimşek çok can yakacak: 2-1

Afyonkarahisarspor, dün kendisi gibi ligde hiç puanı bulunmayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Şimşek’in genç oyuncuları dün rakiplerine karşı üstün bir performanssergileyerek üç puanın sahibi oldu. Ligin 4’üncü haftasında puanla tanışan mor-beyazlı futbolcular ileriki haftalar içinse umut verdi

Afyonkarahisarspor, dün Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la karşılaştı. Afyon Atatürk Stadyumu’nda oynana maçta Afyonkarahisarsporlu futbolcular çok iyi bir oyun sergilediler. Ortaya koydukları futbolla ilerisi içinde umut veren Şimşek’in genç savaşçıları üç puan hasretine de son noktayı koydu. Maddi sıkıntılar ve yönetimin netleşmemesi nedeniyle lig hazırlıklarına çok geç başlayan ve son anda bir kadro kuran Afyonkarahisarsporlu futbolcular dün maça izleyen 500 taraftarını mest ettiler. Özellikle ilk yarıda ortaya koydukları futbolla maçı izleyen herkesi büyüleyen Afyonkarahisarspor’un genç ve yetenekli futbolcuları, ilk yarıda çok sayıda gol fırsatını da tepti. Maçın ilk devresinde Ayhan ve Ziya ile iki gol bularak durumu 2-0’a getirdi. İkinci yarıda da yine baskılı oyununu sürdüren Afyonkarahisarspor, ikinci devrede de sayısız gol fırsatından yararlanamadı. Özellikle, Ziya, Aziz ve Ayhan’la gol fırsatlarını değerlendiremeyen Şim-şek, son dakika-larda zorlansa da maçtan üç puanı alnının akıyla çıkardı.

Böyle oyuna galibiyet yanında verilir

Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’da mücadele eden Afyonkarahisarspor, dün Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Lige iki mağlubiyetle başlayan Afyonkarahisarspor, dün Erzurum temsilcisi karşısında sonunda çok istediği galibiyete ulaştı.
Üçüncü Futbol Ligi 3. Grup´ta oynanan maçta Afyonkarahisarspor, Erzurum B.Şehir Belediyespor’u, kendi evinde 2-1 yendi.
11’inci dakikada Erzurum ceza sahası ön çizgisinde topa sahip olan Ayhan, defansın müdahalelerine rağmen topa vurmayı başardı. Ayhan’ın bu vuruşunda top, filelerle buluştu: 1-0
14’üncü dakikada Tolga ile sağ kanattan gelişen Afyonkarahisarspor atağında Tolga, rakiplerini geçerek ceza sahasına girdi. Tolga’nın içeriye çevirdiği topa Ayhan gelişine sert vurdu. Topu kaleci Metin kontrol etti.
31’inci dakikada Afyonkarahisarspor, Tolga ile korner kullandı. Tolga’nın köşe vuruşunda arka direkte bekleyen Ziya kafa ile meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-0
Maçın ilk devresi Afyonkarahisarspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci devrede de oyun üstünlüğü Afyon’daydı
64’üncü dakikada Ziya, orta sahanın gerisinde topa sahip oldu. Ziya, arapasla Aziz’e aktardı. Aziz, şık çalımlarla defansı geçerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Aziz’in vuruşunda top üstten auta çıktı.
76’ncı dakikada Ayhan’la sağ kanattan gelişen Afyonkarahisarspor atağında Ayhan’ın ortasında Ziya, gelişine ayağının içiyle vurdu, Top, az farkla auta çıktı.
90+2’nci dakikada Erzurum’un golü geldi. Tarık, ceza sahasında topa sahip oldu. Defansın müdahalesinde rağmen topu vurmayı başaran Tarık, Erzurum’un golünü attı: 2-1.
Maç, bu skorla sona erdi.

Bakmadan Geçme