• Haberler
  • Genel
  • Bu sergi görülmeye değer – Kocatepe Gazetesi

Bu sergi görülmeye değer – Kocatepe Gazetesi

İlköğretim Okulu Müdürlerinin Dostluk Dayanışma ve Birlikte Hareketi Projesi kapsamında, öğretim yılı başında hazırlanan yıllık çalışma planı doğrultusunda 88 okulun teknoloji tasarım öğretmenleri ve görsel sanatlar öğretmenlerinin yapılan iyi örnekleri toplayarak oluşturdukları karma sergi açıldı Şemsettin Karahisari İlköğretim Okulu (ŞKİÖO) koordinatörlüğünde okul salonunda dün açılan sergi yarın saat 14.00’e kadar ziyarete açık olacak. Bir komisyon [&hellip]

Bu sergi görülmeye değer

İlköğretim Okulu Müdürlerinin Dostluk Dayanışma ve Birlikte Hareketi Projesi kapsamında, öğretim yılı başında hazırlanan yıllık çalışma planı doğrultusunda 88 okulun teknoloji tasarım öğretmenleri ve görsel sanatlar öğretmenlerinin yapılan iyi örnekleri toplayarak oluşturdukları karma sergi açıldı

Şemsettin Karahisari İlköğretim Okulu (ŞKİÖO) koordinatörlüğünde okul salonunda dün açılan sergi yarın saat 14.00’e kadar ziyarete açık olacak.
Bir komisyon marifetiyle öğretim yılı boyunca hazırlanan çalışmalar arasından en iyi örneklerin seçildiği eserlerden oluşan sergide birbirinden orjinal çalışmalar yer alıyor. Sekiz ekip bünyesinde 88 adet okul çalışmaya dahil olurken, teknoloji tasarımında yaklaşık 160, görsel sanatlar alanında ise yaklaşık 240 adet eser sergileniyor.
Okul öğretmenleri emeği geçen tüm meslektaşlarına ve öğrencilerine teşekkür ettiler. Ayrıca öğrenci velilerinin bu sergiyi mutlaka ziyaret etmelerini öneren öğretmenler velilerin çocuklarının yeteneklerini ve neler yapabildiklerini görmelerinde yarar olduğuna dikkat çektiler. Sergi açılışına; İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Emin Ekici, Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme