'Bu şehir bu takıma güveniyor'

  AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş ve Kulüp yönetimi tarafından takıma ve teknik heyete moral etkinliği düzenlendi. AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Karakuş, AFJET Afyonspor'un her yerde konuşulmasını ve ciddi manada manevi desteğe ihtiyacı olduğuna dikkat çekti. AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş ve Kulüp yönetiminden takıma ve teknik heyete mangal partisi dzenlendi. Moral etkinliğinde oyunculara [&hellip]

Haber

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş ve Kulüp yönetimi tarafından takıma ve teknik heyete moral etkinliği düzenlendi. AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Karakuş, AFJET Afyonspor’un her yerde konuşulmasını ve ciddi manada manevi desteğe ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş ve Kulüp yönetiminden takıma ve teknik heyete mangal partisi dzenlendi. Moral etkinliğinde oyunculara hitaben konuşan Başkan Karakuş Ocak ayında Play-Off, Mayıs ayında şampiyonluk parolasıyla göreve başladıklarını hatırlatarak “Aralık ayı içinde 3 takımla 3. sıradayız. Bunlar sizlerin sayesinde, emekleri ile oldu. Takımınıza, şehre, sizlere sahip çıkan şehre sahip çıkın.” dedi.
“ŞEHİR AFYONSPOR’A İNANDI”
Çorum Futbol Kulübü maçının önemine değinen Başkan Karakuş, Pazar günü zorlu bir maça çıkacaklarının altını çizdi. Devre arası öncesinde son maçın oynanacağına dikkat çeken Başkan Karakuş, “Zorlu bir maça çıkacağız. Direkt rakibimiz olan bir takımla karşılaşacağız. Bizim Afyonspor’a son 2 ayda gösterdiği performanstan dolayı sonsuz güvenimiz var. Şehir bir şeylere inanmaya başladı. Bunu hep beraber gözlemliyoruz. Esnafından, öğrencisinden, işadamından herkes bu takıma inanmaya başladı. Ben öncelikle her hafta tribünlerde yer alan sporseverlerimize, taraftarlarımıza gerçekten yürekten teşekkür ediyorum. İlçelerden buralara gelen arkadaşlarımıza öğrencilerimize, bu organizasyonu yapan Belediye Başkanlarımıza, Kaymakamlarımıza teşekkür ediyorum. Biz yönetim olarak bu takıma inanıyoruz inşallah Çorum maçında da bizim stadyumumuzun kapasitesi 15 bin hiç yer olmayacak şekilde dolmasını taraftarlarımızdan, şehrimizden bekliyoruz. Çünkü biz 12’nci adamın gücünü hakikaten görüyoruz, gördük bu güne kadar da şimdiden sonra da bu 12’nci adamın gücünü yanımızda hissetmek istiyoruz. Bütün herkesi ben tribüne davet ediyorum. Takımımıza desteğe davet ediyorum.” şeklinde konuştu.
“ŞEHRİN HER KÖŞESİNDE AFYONSPOR KONUŞULSUN İSTİYORUZ”
Afyonkarahisar’da her köşede Afyonspor’un konuşulması için hayal kurduğunu belirten Karakuş, “Şöyle bir şehir hayal ediyorum, o maçın olduğu haftada 1 hafta boyunca Afyonspor konuşulsun bu şehirde, gazetelerde Afyonspor çıksın, billboardlarda Afyonspor çıksın, kafelerde sohbet köşelerinde Afyonspor konuşulsun. Sporun şehrine yakışan muhabbetler olsun. Bu arzumuzu, hayalimizi gerçekleştirmek için tüm noktalara ulaşmaya çalışıyoruz. Gerek sosyal medyadan, gerek basın aracılığıyla ulaşmaya çalışıyoruz. Bize destek olun, bu şehir bu ligi hak etmiyor. Bu şehrin olması gereken yer daha üst ligler, olması gereken yer Süper Lig biz bunun zamanla olacağını hayalini kurarak başladık bu işe. En önemli gündemimiz Pazar günkü Çorum maçımız bütün şehri bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
“PUAN ORTALAMASI
1.53’TEN 2.53’E ÇIKTI”
Takımda bir kan değişikliği olması gerektiğini düşünerek yönetim kurulu ile karar verdiklerini söyleyen Karakuş, “Genç bir hoca ile anlaşarak ne kadar doğru bir adım attığımızı şu an gördük. Biz takımı aldığımızda takımın ortalama puanı 1.53 civarında bir rakamdı. Şu an da takımımızın ortalama puanı 2.53 oldu. Zaten almış olduğumuz puanlar ve galibiyetler ile de bu sonuç açık bir şekilde ortadadır. Hocamızın gençliği ve enerjisi ile takımın psikolojik ve sportif başarısının sentezlenerek yükselmesinin en büyük sebebinin birinci nedeni inanarak çalışan bir yönetim kurulu üyemizin olması, ikinci nedeni hocamız, üçüncü nedeni ise şehrimizin itici gücü ile birlikte valimizin ve belediye başkanımızın takımımızı bir dakika bile olsun sahipsiz bırakmamasıdır. Büyüklerimizin bizlere inanması ve onların inancının futbolcularımıza geçmesi ile birlikte başarı gelmiş oldu.” ifadelerini kullandı.
“ÜRÜNLER PARK
AFYON’DA SATILACAK”
AFJET Afyonspor’un ürünleri ile ilgili de projeleri olduğuna dikkat çeken Karakuş, konu hakkında şehrin markası olan Park Afyon AVM ile bir anlaşma sağladıklarını ifade ederek, “Park Afyon AVM 2. Katta kulübümüzün bir standı olacak. Stant toplam 30 metrekare bir alandan oluşacaktır. Yaklaşık 1 aya kadar da orayı açmış bulunacağız. Sıcak satışlarımızı orada gerçekleştireceğiz ve hatta ürün çeşitliliğimiz artacak. Eldiven, mont, eşofman ve ayakkabı da dahil olmak üzere birçok ürünümüz standımızda yerini alacak. Belirttiğim gibi sıcak satışlarımızı orada yapacağız. Online satışlarımızıda albikere.com aracılığı ile yapmaya devam edeceğiz. Park Afyon AVM yönetimine de ücretsiz olarak bizleri destekledikleri için ayrıca teşekkür ederiz.” dedi.
Ayrıca Başkan Karakuş 2. yarı öncesinde kombine satışları olacağını duyurdu. 10 bin kombine satışı hedeflediklerini söyleyen Karakuş, ayrıca yönetim olarak SMS bağışı içinde 50 lira bedel belirlediklerini ifade etti. VİP A ve B’deki kombine fiyatlarının 750 lira olarak belirlendiğini söyleyen Karkauş, 200 liradan da Maraton ve kale arkası fiyatlarının kabul gördüğüne dikkat çekti.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Haber

Haber  

Haber

Haber

Bakmadan Geçme