“Bu seçim MHP ile AKP arasında”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, MHP’li milletvekili aday adaylarını kamuoyuna tanıttı. MHP İl Başkanı Raşit Demirel, 1 Kasım seçimlerinin MHP ile AK Parti arasında olacağını söyledi Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, Beyaz Saray Düğün Salonu’nda Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Toplantısı düzenledi. Törene MHP Milletvekili Aday Adayları’nın yanı sıra çok sayıda partili de katıldı. Toplantıda konuşan [&hellip]

"Bu seçim MHP ile AKP arasında"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, MHP’li milletvekili aday adaylarını kamuoyuna tanıttı. MHP İl Başkanı Raşit Demirel, 1 Kasım seçimlerinin MHP ile AK Parti arasında olacağını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, Beyaz Saray Düğün Salonu’nda Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Toplantısı düzenledi. Törene MHP Milletvekili Aday Adayları’nın yanı sıra çok sayıda partili de katıldı. Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Raşit Demirel, “Türk Milleti’nin aklıyla alay ettiler. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bunun böyle olacağını biliyordu. O nedenle daha 8 Haziran gecesi nasıl bir koalisyon kurulması gerektiğini söylemişti. Bu ülkede dönen oyunu Bilge Liderimiz bildi. 36 gün bu milleti oyaladılar. Çaresiz kaldık, seçime gittik dediler. Külliyen yalan” dedi.
1 KASIM BASKIN SEÇİMDİR
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Güneydoğu Anadolu’ya hâkim olamadığını kaydeden Demirel, “1 Kasım seçimi, Milliyetçi Hareket Partisi ile AKP aramızda olacaktır. Bu seçim, AKP ile MHP arasında olacaktır. Güneydoğu’ya hâkim olamayan hükümet, orada nasıl seçim yönetecek? Sandıkları nasıl denetleyecek? Kimlerle bu seçimi yapacak? Sivas’ta oturacak, Doğu ve Güneydoğu’dan gelen sonuçlarla seçim sonuçlarını açıklayacak. Afyon’un en güzide mahallelerinde yanlış oy kullanma var, Güneydoğu’nun ücra köylerinde hiç geçersiz oy yok. AKP, Güneydoğu’yu bir kenara bıraktı. Bu seçim İç Anadolu’da, Ege’de, Karadeniz sahillerinde, Akdeniz sahillerinde yapılacak. Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili çıkardığı yerlerde olacak. Buralarda MHP’ye gönül vermiş seçmenlere ‘MHP koalisyondan kaçtı’ yalanını söyleyecekler. 1 Kasım baskın seçimdir. Size söz veriyorum, Afyon’da gidilmedik yer bırakmayacağız ve bunların yalanını anlatacağız” şeklinde konuştu.
2 VEKİL HEDEFİ
MHP’nin Afyonkarahisar’daki milletvekili sayısı hakkındaki hedefini de açıklayan Demirel, “MHP’de para yok. Ama parasız pulsuz, eşeklerle, bisikletlerle gideceğiz, bu halka MHP’yi en iyi şekilde anlatacağız. AKP’ye kaybettiğimiz bir milletvekilini şerefim üzerine söylüyorum almak için ne gerekiyorsa onu yapacağız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme