Bu sayı öğretmenler için – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'dan yola çıkan Sinada Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Türk Edebiyatı'nda kök salmaya devam ediyor. Sinada Klasiği olan “Fotoğraf Okumaları”nın da yer aldığı sayı, eğitim camiasının mihenk taşları olan öğretmenlere ithaf edildi. Sinada Dergisi ön kapağında 'Ülkemin renkleri onlar, öğretmenler…' ifadesiyle okuyucularını selamladı. Derginin arka kapağında ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 7 Temmuz 1927 yılında [&hellip]

Afyonkarahisar’dan yola çıkan Sinada Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Türk Edebiyatı’nda kök salmaya devam ediyor. Sinada Klasiği olan “Fotoğraf Okumaları”nın da yer aldığı sayı, eğitim camiasının mihenk taşları olan öğretmenlere ithaf edildi. Sinada Dergisi ön kapağında “Ülkemin renkleri onlar, öğretmenler…” ifadesiyle okuyucularını selamladı. Derginin arka kapağında ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 7 Temmuz 1927 yılında Dolmabahçe Sarayı’nda kaleme aldığı şu satırlar yer aldı: “Öğretmenler her fırsattan istifade ederek halka koşmalı, halk ile beraber olmalı ve halk, öğretmenin çocuğa yalnız alfabe okutur bir varlıktan ibaret olmayacağını anlamalıdır.”
Derginin Genel Yayın Yönetmeni Hasan Başdemir yeni bir sayıyla okuyucunun karşısına çıkmaktan dolayı heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Bakmadan Geçme