• Haberler
  • Gündem
  • Bu Projeyle Gençler Fikirlerini Özgürce Söyleyebilecek

Bu Projeyle Gençler Fikirlerini Özgürce Söyleyebilecek

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine olanak sağlamak amacıyla 'Gençlik Meclisi' projesini hayata geçirdi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun başkanlığında “Gençlik Meclisi” kuruldu.

GENÇLER FİKİRLERİNİ ÖZGÜRCE İFADE EDEBİLECEK

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun kurduğu “Gençlik Meclisi” ile Emirdağ İlçesi’nde yaşayan 14-18 yaş aralığındaki gençler, fikirlerini özgürce ifade edebilecek ve topluma fayda sağlayacak olan projelere katılabilecek. Başkan Koyuncu, gençlerin ilçede alınacak kararlara dahil olmaları açısından projenin büyük önem taşıdığını söyledi.

İLK MECLİS TOPLANDI

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun başkanlığında hayata geçirilen Gençlik Meclisi’nde ilk toplantı gerçekleşti. 14-18 yaş arasındaki gençlerin katılımı ile gerçekleşen toplantıda meclis başkanlığı seçimi yapıldı. Meclisteki gençlerin oylaması ile seçilen Meclis Başkanı, meclisin faaliyetlerini kontrol ederek gençlerin üreteceği projeleri üst mercilere aktarıp, gerçekleşmesi konusunda öncülük edecek. 

Bu Projeyle Gençler Fikirlerini Özgürce Söyleyebilecek

‘SİZLERİN ENERJİSİYLE EMİRDAĞ’I DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ’

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, meclisteki gençleri tebrik ederek şöyle konuştu: 
“Meclis demek hoşgörü, birbirini dinleme anlayışı, konuşma becerisi, kendini ifade etme becerisi ve demokratik anlayış gelişimi demektir. Hem bu becerileri kazanmak hem de Kadim Şehrimiz Emirdağ'daki gençlerin sesi olmak için kurduğumuz Gençlik Meclisimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu meclis, gençlerimizin yeteneklerini ve fikirlerini ortaya koyabilecekleri bir platform olacak. Sizlerin önerileri, projeleri ve enerjisiyle Emirdağ'ı daha da güzelleştireceğiz.” 

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Gençlik Meclisi’nin başkanlık seçimlerinin ardından, başkan ve meclis üyeleri ilk projeleri belirlemek için toplandı. Gençlik Meclisi’nin sosyal sorumluluk projeleri ve çeşitli etkinlikler düzenleyeceği öğrenildi.

Bakmadan Geçme