'Bu oyunun içinde olmayacağız' – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, yaptığı yazılı açıklamada 'Türk Milleti'ne çevrilen namluya selam durmadığımız gibi, Mehmetçiğin kafasını kesecek kadar vahşileşmiş şuursuzlarla da aynı safta olamazdık.' dedi.SOKAĞA ÇIKARSAK DEVRİM OLURDemirel, 'İki kötülükten yandaşa ait olanı görmezden gelip sadece hasmının kötülüğünü görmek, düpe düz tarafgirlikten başka bir şey değildir. Biz bu oyunun içinde rol almayacağız. [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, yaptığı yazılı açıklamada “Türk Milleti’ne çevrilen namluya selam durmadığımız gibi, Mehmetçiğin kafasını kesecek kadar vahşileşmiş şuursuzlarla da aynı safta olamazdık.” dedi.
SOKAĞA ÇIKARSAK DEVRİM OLUR
Demirel, “İki kötülükten yandaşa ait olanı görmezden gelip sadece hasmının kötülüğünü görmek, düpe düz tarafgirlikten başka bir şey değildir. Biz bu oyunun içinde rol almayacağız. İki gündür Türkiye genelinde yapılmaya çalışılan gösterilerde Türk bayraklı arabalar içerisinden dışarıya ellerini uzatıp ‘Bozkurt işareti’ yapanlar, havalar iyi giderken organize ettikleri nümayişlerde dantelli çarşaflarla boy gösterip, Rabia işareti yapanlardan başkası değildi. Hava biraz sertleşince kelebek bıyıklarını hilale çevirenler şunu bilsinler ki, ne ülkücüleri ne de MHP’li dava arkadaşlarımızı bu senaryonun içine asla çekemeyeceklerdir. Tv kanallarındaki gösterilere baktığımızda sanki iktidarda MHP varmış gibi izlenim bırakılıyor. Ülkücüler ve MHP’liler sokağa çıkacağı zamanı iyi bilir. Sokağa çıkmaları da devrim niteliğinde olur. MHP olarak Ülkemizde yapılmak istenen kalkışmaya şiddetle karşı olduğumuz gibi insanlarımızı sokağa döküp şanlı Türk askeri ile karşı karşıya getirerek askerin öldürülmesine, dövülüp hırpalanmalarına da şiddetle karşıyız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme