Bu Mescitin Hali Belediye’nin Ayıbı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin sorumluluğu altında bulunan mescidin bakımsız hali vatandaşların tepkisine neden oldu

Afyonkarahisar’ın en çok tercih edilen mesire alanlarından birisi olan Turgut Özal Parkı içerisinde bulunan mescitin bakımsız ve ilgiye muhtaç hali vatandaşların tepkisine neden oldu.

Haber

Haber

Haber

Haber

Gazeteniz Kocatepe’nin WhatsApp ihbar hattından Turgut Özal Parkı içerisindeki mescitin durumunu gösteren fotoğrafları ulaştıran Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz tepkilerini şöyle dile getirdiler:

“Bu fotoğraflarda Afyonkarahisar şehir merkezine en yakın piknik alanlarından birisi Kocatepe Mezarlığı ile Park Hayat Hastanesi arasında kalan Turgut Özal Parkının içindeki mescitin hali görülüyor. Burası Afyonkarahisar Belediyesi’nin sorumluluğu altında. Bakımsız, ilgiye muhtaç, adeta kaderine terk edilmiş haldeki mescitin bakımın yapmak çok mu zor? Oysa Belediye Başkanımız sayın Burcu Köksal göreve geldiği ilk hafta camileri temizlettiğin açıklamıştı. Sosyal medyadan boy boy cami fotoğrafları paylaşmıştı. Sadece göz önündeki birkaç cami mi temizlendi? Bu mescidin halinden kim sorumlu? CHP zihniyetinin cami ve mescitlerimizle ilgili geçmişteki sicilini hatırlatan bu görüntülerin gereği derhal yapılmalı. Dün de gördük ki Belediye’nin sosyal medya hesaplarından kaldırımlardaki çiçeklerin fotoğrafları paylaşılmış. Çiçek ve böceğe gösterilen ilginin birazının da cami ve mescitlerimize gösterilmesini bekliyoruz.”

KOCATEPE GAZETESİ WHATSAPP İHBAR HATTINA SİZ DE ÇEKTİĞİNİZ FOTOĞRAFLARI GÖNDEREBİLİSİNİZ.

KOCATEPE GAZETESİ WHATSAPP İHBAR HATTI: 0.552.831 76 91

Bakmadan Geçme