Bu manavda indirim var – Kocatepe Gazetesi

Gazlıgöl Caddesi’nde hizmet veren Manav Mehmet, Memur-Sen üyelerine indirim uygulaması başlattı. Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, sendikaya üye olanların 60’ı aşkın esnafın sunduğu indirimlerden yararlandığını belirtti Gazlıgöl Caddesi’nde yeni hizmet vermeye başlayan Manav Mehmet, Memur-Sen üyelerine indirim uygulaması başlattı ve ticaretini canlandırmaya başladı. Manavı işleten Mehmet Sevim, “Memur-Sen yöneticileri manavımızdan alışveriş yapmıştı. Onlar, bize indirim [&hellip]

Bu manavda indirim var

Gazlıgöl Caddesi’nde hizmet veren Manav Mehmet, Memur-Sen üyelerine indirim uygulaması başlattı. Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, sendikaya üye olanların 60’ı aşkın esnafın sunduğu indirimlerden yararlandığını belirtti

Gazlıgöl Caddesi’nde yeni hizmet vermeye başlayan Manav Mehmet, Memur-Sen üyelerine indirim uygulaması başlattı ve ticaretini canlandırmaya başladı. Manavı işleten Mehmet Sevim, “Memur-Sen yöneticileri manavımızdan alışveriş yapmıştı. Onlar, bize indirim yapılmasını önerdiler. Biz de manavımızın yeni kurulması dolayısıyla bu öneriyi kabul ettik. Memur-Sen üyelerinin manavımıza ilgisinden memnunuz” dedi.
Manav hareketleniyor, ticaret canlanıyor
Memur-Sen üyelerine sebzede yüzde 10, meyvede yüzde 15 indirim yaptıklarını belirten Sevim, “Bu indirim sayesinde kendi ticaretimiz de canlanıyor, manavımız hareketlilik kazanıyor. Diğer memur sendikalarının da talep etmesi hâlinde onların üyelerine de indirim yapabiliriz” diye konuştu.
60’ı aşkın esnaf, indirim uyguluyor
Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik ise, Manav Mehmet’in yanı sıra 60’ı aşkın esnafın Memur-Sen üyelerine indirim yaptığını belirtti. Çelik, “60’ı aşkın esnafımız bu kampanyaya destek veriyor. Lokatantaldan benzin istasyonuna, kırtasiyeden çiçekçiye, fotoğraf stüdyosundan sinema salonuna, kuru temizlemeye kadar geniş bir yelpazede bu indirimlerden yararlanıyoruz. İndirimler, esnafın durumuna göre yüzde 5 ilâ yüzde 30 arasında değişiyor” ifadelerini kullandı.
“En çok üye Memur-Sen’de”
Bu indirimler için Memur-Sen üyelerinden olduğu gibi, esnaftan da talep geldiğin bildiren Çelik, “Biz, her yıl bu tür kampan-yalar yürütüyoruz. İndirim yapan esnafla, bir sözleşme de yapıyo-ruz. Memur-Sen üye kartını gösteren kişiler, bu indirimlerden yararlanabiliyor. Diğer memur sendikalarına da indirim yapılabiliyor. Ancak en çok üye Memur-Sen’de olduğu için, en çok indirim Memur-Sen’e uygulanıyor” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme