Bu mahallelerde sular kesilecek

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan duyuru ile şehir merkezindeki bazı mahallelerde su kesintisi yapılacağı bildirildi. Belediye’den yapılan açıklamada “İmaret Camii yanında bulunan Ø500’lük Asbest (AÇB) ana boruda meydana gelen arıza nedeniyle bugün 10:00 -14:00 saatleri arasında Cumhuriyet, Marulcu, Dumlupınar, Dervişpaşa, Karaman, Mecidiye, Yarenler,Yunus Emre, Hamidiye, Kayadibi, Kasımpaşa, Hattatkarahisar,Dairecep, Karşıyaka mahalleleri ile İzmir Yolu ve Organize Sanayi Bölgesine [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan duyuru ile şehir merkezindeki bazı mahallelerde su kesintisi yapılacağı bildirildi.
Belediye’den yapılan açıklamada; “İmaret Camii yanında bulunan Ø500’lük Asbest (AÇB) ana boruda meydana gelen arıza nedeniyle bugün 10:00 -14:00 saatleri arasında Cumhuriyet, Marulcu, Dumlupınar, Dervişpaşa, Karaman, Mecidiye, Yarenler,Yunus Emre, Hamidiye, Kayadibi, Kasımpaşa, Hattatkarahisar,Dairecep, Karşıyaka mahalleleri ile İzmir Yolu ve Organize Sanayi Bölgesine su verilemeyecektir. Halkımıza önemle duyurulur” denildi.

Haber

Bakmadan Geçme