• Haberler
  • Genel
  • Bu mağlubiyetle ligin dibindeyiz – Kocatepe Gazetesi

Bu mağlubiyetle ligin dibindeyiz – Kocatepe Gazetesi

6. hafta karşılaşmalarında Yeşilgiresun Belediyespor'a konuk olan Afyonkarahisar Belediyespor 84-71 mağlup olarak sıralamada 18. sıraya geriledi Türkiye Basketbol 2. Ligi 6. haftasında Yeşilgiresun Belediyesspor ile Afyonkarahisar Belediyesspor takımını konuk etti. Ev sahibi ekipte Caner Ercan 20 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Kenneth Frease 16 sayı, 8 ribaund, Ramel Bradley ise 14 sayı, 3 [&hellip]

Bu mağlubiyetle ligin dibindeyiz

6. hafta karşılaşmalarında Yeşilgiresun Belediyespor’a konuk olan Afyonkarahisar Belediyespor 84-71 mağlup olarak sıralamada 18. sıraya geriledi

Türkiye Basketbol 2. Ligi 6. haftasında Yeşilgiresun Belediyesspor ile Afyonkarahisar Belediyesspor takımını konuk etti. Ev sahibi ekipte Caner Ercan 20 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Kenneth Frease 16 sayı, 8 ribaund, Ramel Bradley ise 14 sayı, 3 ribaund ile oynadı. 23 top kaybı ile yenilgiyi hazırlayan Afyonkarahisar Belediyespor Raymond Sykes’ın 26 sayı 10 ribaund, Christos Tapoutos’un ise 21 sayılık performansları galibiyete yetmedi.
İLK YARIYI GERİDE TAMAMLADIK
Mücadeleye Kenneth Frease’nin sayılarıyla iyi başlayan Yeşilgiresun Belediyespor, ribaundlarda rakibine üstünlük kurdu. Afyonkarahisar Belediyespor hücumda etkili olamadı ve geriye düştü. Savunmada da iyi bir performans sergileyemeyen Afyonkarahisar Belediyespor ilk periyodu 20-12 geride kapattı.
İkinci periyotta farkı giderek açan Yeşilgiresun Belediyesi, hücumda Caner Ercan ile etkili oldu. İkinci periyotta Afyonkarahisar Belediyespor rakip potaya daha fazla gitmek istedi fakat hücumda kaptırdığı toplarla farkın açılmasını engelleyemedi. İlk yarıyı Giresun temsilcisi 45-34 üstün tamamladı.
İKİNCİ YARIDA
YAPILAN MÜCADELE YETMEDİ
Üçüncü periyotta Afyonkarahisar Belediyespor Raymond Sykes ile farkı azaltma çabalarındayken Giresun temsilcisi de üstünlüğü Ramel Bradley’in basketleriyle korudu. Yeşilgiresun Belediyespor, son periyoda 61-51 önde girerken Afyonkarahisar Belediyespor son periyotta performansını artırmak istedi. Yunus Çankaya-Serhat Uğur ikilisinin üç sayılık basketleriyle etkili olan Yeşilgiresun Belediyesi Afyonkarahisar’dan maçı alacağının sinyallerini verdi. Maçın sonunda Yeşilgiresun Belediyespor 84-71 galip ayrıldı. Afyonkarahisar Belediyespor aldığı bu mağlubiyetle karnesindeki mağlubiyet sayısını 5’e çıkarttı. Ayrıca bu mağlubiyet sonrasında Afyonkarahisar Belediyespor 14. sıradan son sıraya gerileyerek ligin dibini gördü. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme