Bu maçta seyirci yok – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor bugün kendi sahasında Gelişim Koleji'ni konuk edecek. Bu maça seyirci alınmayacak. Acıbadem Üniversitesi maçında alınan ceza sonrasında maç seyircisiz oynanacak. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Keçiler galibiyet sayısını 16'ya çıkarmak istiyor.GELİŞİM'İN KARNESİAfyon Belediyespor basketbol takımının bugün rakibi olan Gelişim Koleji ligde kalmak için mücadele ediyor. 18 takımın yer [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor bugün kendi sahasında Gelişim Koleji’ni konuk edecek. Bu maça seyirci alınmayacak. Acıbadem Üniversitesi maçında alınan ceza sonrasında maç seyircisiz oynanacak. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Keçiler galibiyet sayısını 16’ya çıkarmak istiyor.
GELİŞİM’İN KARNESİ
Afyon Belediyespor basketbol takımının bugün rakibi olan Gelişim Koleji ligde kalmak için mücadele ediyor. 18 takımın yer aldığı ligde 15. sırada bulanan Gelişim, 21 maçta 7 galibiyet, 14 mağlubiyetle mücadele ediyor. 28 puanı bulanan Gelişim Afyon Belediyespor’un karşısında galibiyet hedefliyor.

Bakmadan Geçme