• Haberler
  • Genel
  • Bu maçı kazanmanız gerekiyor – Kocatepe Gazetesi

Bu maçı kazanmanız gerekiyor – Kocatepe Gazetesi

Ligin son haftalarını oynayan Elibol Sandıklıspor kazanması şart olan bir hafta da kaybederse umutların tükenmesine neden olabilir Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor ligin en zor haftalarından birisini geçirecek. Sandıklı'nın rakiplerinin çoğu, kolay diye tabir edilebilecek maçlar oynuyor. Bu haftayı puansız kapatması halinde işi çıkmaza girecek olan Elibol Sandıklıspor Play-Off grubu [&hellip]

Bu maçı kazanmanız gerekiyor

Ligin son haftalarını oynayan Elibol Sandıklıspor kazanması şart olan bir hafta da kaybederse umutların tükenmesine neden olabilir

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor ligin en zor haftalarından birisini geçirecek. Sandıklı’nın rakiplerinin çoğu, kolay diye tabir edilebilecek maçlar oynuyor. Bu haftayı puansız kapatması halinde işi çıkmaza girecek olan Elibol Sandıklıspor Play-Off grubu için sahadan mutlak 3 puan çıkarması gerekiyor.
RAKİPLERİN MAÇLARI
Lider Düzyurt, düşme potası ekiplerinden Ünyespor’la karşılaşıyor. Darıca Gençlerbirliği, Batman Petrol’ü konuk ediyor. Çorum Belediyespor, düşme potasında mücadele eden Çıksalınspor’a konuk olacak. Hacettepespor, Orhangazispor’a konuk oluyor.
Rakiplerinin böyle bir haftada yüksek bir yüzdeyle kazanma imkanı varken Sandıklı’nın kaybetmesi ise dönüşü olmayan bir yola girmesini sağlayabilir. Manavgat Evrensekispor’a konuk olacak Elibol Sandıklıspor zorlu haftayı en az beraberlikle kapatmalı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme