Bu maçı almak şart – Kocatepe Gazetesi

Bu hafta deplasmanda Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak olan Sandıklıspor maçı kazanırsa büyük avantaj sağlayacak Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta Ankara deplasmanına gidecek. Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak olan Sandıklıspor rakibini mağlup ederse düşme potasından kurtulacak. Etimesgut Belediyespor Sandıklıspor arasında 1 puan bulunuyor. 16. sırada yer alan Sandıklıspor bu hafta kazanırsa [&hellip]

Bu maçı almak şart

Bu hafta deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak olan Sandıklıspor maçı kazanırsa büyük avantaj sağlayacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta Ankara deplasmanına gidecek. Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak olan Sandıklıspor rakibini mağlup ederse düşme potasından kurtulacak. Etimesgut Belediyespor Sandıklıspor arasında 1 puan bulunuyor. 16. sırada yer alan Sandıklıspor bu hafta kazanırsa 15. sırada bulanan Etimesgut’a konuk olacak. Bu maçtan galibiyet elde etmek isteyen Sandıklıspor kazanması halinde hem aradaki puan farkını 2’ye çıkaracak hem de düşme potasından kurtulacak.
Etimesgut Belediyespor çıktığı 13 maçtan 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 12 puan toplayabilmiş. Rakip filelere toplamda 9 gol bırakan Etimesgut kendi kalesinde de 13 gol görmüş. Bu hafta Sandıklıspor’u mağlup etme planları içinde olan Etimesgut Belediyespor bu maçı kazanarak aradaki puan farkını artırmayı hedefliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme