'Bu maçı alacağız, başka yolu yok'

Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AFJET Afyonspor'un antrenmanı izledi, futbolcularla sohbet etti TFF 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden AFJET Afyonspor, evinde konuk edeceği 1461 Trabzon FK maçının hazırlıklarına devam ediyor. AFJET Afyonspor’un antrenmanına Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Kocatepe Spor Kompleksi'ndeki sentetik sahada gerçekleştirilen antrenmanı [&hellip]

Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AFJET Afyonspor’un antrenmanı izledi, futbolcularla sohbet etti

Haber

Haber

Haber

TFF 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden AFJET Afyonspor, evinde konuk edeceği 1461 Trabzon FK maçının hazırlıklarına devam ediyor. AFJET Afyonspor’un antrenmanına Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki sentetik sahada gerçekleştirilen antrenmanı izleyen Vali Çiçek ve Başkan Zeybek, sonrasında futbolcularla bir süre sohbet etti.
Futbolculara hafta sonu oynayacakları zorlu karşılaşmayla ilgili başarılar dileyen Vali Çiçek ve Başkan Zeybek kısa bir süre oyuncularla sohbet etti.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme