• Haberler
  • Genel
  • “Bu maç final niteliğinde” – Kocatepe Gazetesi

“Bu maç final niteliğinde” – Kocatepe Gazetesi

Batman Petrol’le oynanacak maç öncesi açıklama yapan Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, bundan sonra oynanacak karşılaşmaların çoğunun final niteliğinde olduğunu belirtti Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor bu hafta Batman Petrolspor’a konuk olacak. Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı maç öncesi yaptığı açıklamada bu ve bundan sonraki maçların hepsinin final [&hellip]

"Bu maç final niteliğinde"

Batman Petrol’le oynanacak maç öncesi açıklama yapan Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, bundan sonra oynanacak karşılaşmaların çoğunun final niteliğinde olduğunu belirtti

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor bu hafta Batman Petrolspor’a konuk olacak. Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı maç öncesi yaptığı açıklamada bu ve bundan sonraki maçların hepsinin final niteliğinde olduğunu belirtti.
“BATMAN İYİ VE
GÜÇLÜ BİR TAKIM”
Bu haftada rakiplerinden Batman Petrolspor’a konuk olunacağını belirten Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, “Yaklaşık 8 takım şampiyonluğa oynuyor. Bunlardan biride Batman, iyi ve güçlü bir takım. Batman’la ilgili gerekli çalışmalarımızı yaptık” dedi.
“EKSİKLERİMİZ VAR”
Esiklere rağmen sahaya 11 kişi çıkacaklarını belirten Bölükbaşı, “Eksiklerimiz var. Sakat ve cezalı oyuncularımız var ama netice itibarıyla biz sahaya 11 kişiyle çıkacağız. Bu maçtan talep ettiğimiz puan veya puanlarla çıkıp ilimize, ilçemize dönmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme