Bu maç bizim olsun – Kocatepe Gazetesi

Ligde oynadığı ilk iki maçı kaybeden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı bu hafta Mersin Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı oynadığı ilk iki maçı 68-75 ve 98-66'lık skorlarla kaybetmişti. Basketbolcularımız bu hafta ise Mersin Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Mersin maçı hazırlıklarına hafta başında başlayan Basketbolcularımız bu maçı almak [&hellip]

Bu maç bizim olsun

Ligde oynadığı ilk iki maçı kaybeden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol
takımı bu hafta Mersin Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı oynadığı ilk iki maçı 68-75 ve 98-66’lık skorlarla kaybetmişti. Basketbolcularımız bu hafta ise Mersin Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Mersin maçı hazırlıklarına hafta başında başlayan Basketbolcularımız bu maçı almak için büyük gayret sarf ediyor. Savunmada ve hücumda etkili olmak için daha fazla çalışan Basketbolcularımız kendilerine en yakın rakipleri Mersin’i mağlup ederek ilk galibiyetini kazanmak istiyor. 17’nci sırada bulanan Afyonkarahisar Belediyespor maçı kazanarak dipten kurtulmak istiyor.
MERSİN’DE KAYIPLARDA
İlk maçında TÜYAP Büyükçekmece Basketbol takımına 67-59’luk skorla boyun eğen Mersin Büyükşehir Belediyespor ikinci hafta müsabakalarında Best Balıkesir’le karşılaştı. Kendi evinde konuk ettiği Balıkesir’e de 59-79’luk farkla mağlup olan Mersin ligde 16. sırada yer buldu.

Bakmadan Geçme