Bu logolar nasıl bu kadar benziyor?

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine karşı bir soruşturma sürdürüldüğünü söyleyen Demirel, bu konuda kimin FETÖcü olduğunun iyi ortaya konulması gerektiğini belirtti. Demirel, “Gördüğünüz logo Sandıklı’nın AKP’li Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Kokkokoğlu İnşaat ortaklığına ait olan, 2014’te hizmete giren Bera Eğitim Kurumları’nın [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine karşı bir soruşturma sürdürüldüğünü söyleyen Demirel, bu konuda kimin FETÖcü olduğunun iyi ortaya konulması gerektiğini belirtti. Demirel, “Gördüğünüz logo Sandıklı’nın AKP’li Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Kokkokoğlu İnşaat ortaklığına ait olan, 2014’te hizmete giren Bera Eğitim Kurumları’nın ilk kuruluş logosudur. Bu logonun bulunduğu afiş ve reklamlarla Bera Eğitim Kurumları ilk tanıtımlarını yapmıştır. Bera Eğitim Kurumları’nın resmi Facebook sayfasında da videolar bölümünde bu logo bulunmaktadır” dedi.
FETÖ’NÜN YAYIN
ORGANI DA KULLANIYOR
Logonun FETÖ tarafından da kullanıldığına işaret eden Raşit Demirel, “Bu logo aynı zamanda Gülen Conferences adlı FETÖ terör örgütüne ait resmi internet sitesinin birebir logosudur ve hâlâ yayındadır, kullanılmaktadır” diye konuştu.
MAĞDURİYETLER GENEL
 MERKEZ’E İLETİLİYOR
FETÖ soruşturması sürerken kuru ile yaşın birbirinden ayırdedilmesi gerektiğinin altını çizen Demirel, “Hiçbir darbe, 15 Temmuz kadar milleti sarsmamıştır. Türkiye genelinde açığa alınanlar ve tutuklananların sayısı 100 bini bulmuştur. Olağanüstü Hal, millete karşı bir karar değildir. Anayasal bir tedbir. Soruşturmalar sürerken hukukun üstünlüğü göz önünde bulundurulmalıdır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak kurunun yanında yaşların da yanmaması için rapor hazırlayıp Genel Merkezimiz’e iletiyoruz. Hükümet, Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil etmektedir. Karşımızdaki düşmanlara karşı biz uzlaşmadan yanayız” dedi.
EMNİYET’İ BİLEN BİRİSİ
BAKAN OLMALIYDI
MHP İl Başkanı Raşit Demirel, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın görevi bırakmasının da geciken bir karar olduğunu belirterek “7-8 bin polis bir anda yer değiştirince, istihbaratta zaafiyet doğduğu gözlemleniyor. Bu geciken bir karardır. Ancak yeni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yerine emniyeti bilen, konusuna hâkim bir kişinin bakan olmasını beklerdim” ifadelerini kullandı. >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme