'Bu kutlu mücadelede ben de varım'

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Milletvekili Aday Adalığını açıklayan İşadamı Engin Ayengin, 'Her zaman zor günlerin adamı olmayı bilmiş bir Türk Milliyetçisi olarak, bu kutlu mücadelede ben de varım' dedi.Açıklamasına 3 Mayıs Türkçülük günü ile ilgili sözleriyle başlayan Ayengin, 'Mayıs’ın 3’ü, öyle sıradan bir gün değildir. Türklüğün şahlanışı olduğu gibi anti Türkçülere karşı da bir zaferdir. Kutlu [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili Aday Adalığını açıklayan İşadamı Engin Ayengin, “Her zaman zor günlerin adamı olmayı bilmiş bir Türk Milliyetçisi olarak, bu kutlu mücadelede ben de varım” dedi.
Açıklamasına 3 Mayıs Türkçülük günü ile ilgili sözleriyle başlayan Ayengin, “Mayıs’ın 3’ü, öyle sıradan bir gün değildir. Türklüğün şahlanışı olduğu gibi anti Türkçülere karşı da bir zaferdir. Kutlu Türkün varoluş yolunda hayatlarını feda eden başta Mustafa Kemal, Türkeş, Adsız ve nice sayamadığım tüm Türkçü ruhlara selam olsun” şeklinde konuştu.
“ÜLKÜCÜLERİN YOLU HER
 VAKİT ÇETİNDİR OLMUŞTUR”
Ülkücülüğün yolunun her zaman çetin, aşılmaz ve zor olduğuna dikkat çeken Ayengin, “Tarih bazen bizleri Devlet, Millet bekası için zorlu şartlardan geçmeye mecbur bırakır. Bu mecburiyet bizleri sorumluluk almaya şart koşar. Ülkücülerin yolu her vakit çetin, aşılmaz ve zor olmuştur. Ancak tarih göstermiştir ki; Türk Milliyetçileri bütün bu sıkıntıları aştıkça daha da güçlenerek yoluna devam etmiştir. Bu topraklarda fırsat bulduklarında, haince başkaldıranlara her zaman Türk Milliyetçileri gereğini yapmış ve tarihteki yerlerine gömmüştür” ifadesine yer verdi.
“TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN TEMELİ
KAHRAMANLIK VE TÜRK KÜLTÜRÜDÜR”
Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini kahramanlık ve Türk kültürünün oluşturduğunu söyleyen Ayengin, “Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli; kahramanlık ve Türk kültürüdür.  Bu minvalde göreve talip olmamam asla düşünülemezdi. Her zaman zor günlerin adamı olmayı bilmiş bir Türk Milliyetçisi olarak, bu kutlu mücadelede bende varım. Birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi, pekişmesi en temel arzumdur. Siz değerli Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin milli ve manevi duygulardaki hassasiyetlerini bilen kardeşiniz olarak 27. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde Afyonkarahisar aday adayı olduğumu sizlere duyurmaktan onur ve şeref duyarım. Bizim hevesimiz; makam, şan, şöhret değildir. Bizim derdimiz Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin ilelebet payidar kalmasıdır” şeklinde konuştu.
>> Ali Fuat GÜÇÜLER’in Haberi

Milletvekili Aday Adayları Muharrem
Günay ve Engin Ayengin kol kola bozkurt
işareti yaparak birlik mesajı verdi

Bakmadan Geçme