• Haberler
  • Genel
  • Bu kulübün kaderi sahipsizlik – Kocatepe Gazetesi

Bu kulübün kaderi sahipsizlik – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor’un olağanüstü genel kurulunun dün 2. toplantısı dün yapıldı. Kulüp binasındaki toplantıya Afyonkarahisarspor sevdalıları yoğun ilgi gösterdi. Ancak yalnızca 2 üye kongrede hazır bulununca divan oluşturulamadı. Kulüp başkanı Hikmet Bülbül de basın toplantısı şeklinde geçen toplantıda “Kulübün kapatılmasına gönlümüz razı değil. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz kapattırmayacağız bu kulübü” diyerek ‘göreve devam’ kararı aldıAfyonkarahisarspor’un olağanüstü genel [&hellip]

Bu kulübün kaderi sahipsizlik

Afyonkarahisarspor’un olağanüstü genel kurulunun dün 2. toplantısı dün yapıldı. Kulüp binasındaki toplantıya Afyonkarahisarspor sevdalıları yoğun ilgi gösterdi. Ancak yalnızca 2 üye kongrede hazır bulununca divan oluşturulamadı.

Kulüp başkanı Hikmet Bülbül de basın toplantısı şeklinde geçen toplantıda “Kulübün kapatılmasına gönlümüz razı değil. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz kapattırmayacağız bu kulübü” diyerek ‘göreve devam’ kararı aldı
Afyonkarahisarspor’un olağanüstü genel kurul toplantısının ilk oturumu çoğunluk sağnamayınca bir sonraki haftaya, yani 5 Ağustos tarihine ertelenmişti. Mor-beyazlı ekibin kaderini etkileyecek ikinci oturum dün kulüp binasında yapılmaya çalışıldı. Ancak kulüp üyelerinden yalnız 2 tanesinin kulüp binasında olması nedeniyle divan oluşturulamadı. Bu nedenle kongre de yapılamadı. Kulübün böylelikle içler acısı hali bir kez daha günyüzüne çıktı. Divan oluşturulamayınca kongre de yapılamadı. Mevcut yönetimin göreve devam etmemesi durumunda kayyuma devredilecek kulüpte, başkan Hikmet Bülbül, “göreve devam” kararı aldı. Hikmet Bülbül, toplantı öncesinde kulüp üyesi kaç kişinin toplantıda olduğunu sordu. Yalnızca 2 kişi el kaldırınca “Bu şekilde divan bile oluşturamıyoruz. Malesef kulübümüzün düştüğü hal içler acısı. Bu durumda kulüp kayyuma gidecek. Ancak bizler bu kulübün kapanmasını istemiyoruz. Allah’tan dileğim bu kulübün yaşaması. Bizler bu kulübü kapatan yönetim olamayalım diye 22 Haziran’da liste oluşturduk. Bugün de kulübün yaşaması için gidebildiğimiz son noktaya kadar gideceğiz ama bu kulübü kapatan yönetim olmayacağız. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Gün birlik beraberlik günü. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“Biz kimseye para verin demedik”

Kulüpo başkanı Hikmet Bülbül, Afyonkarahisarspor’un kapanmasına razı olmadıklarını belirterek, “Bizler bu kulübün sorumluları olarak kapanmasını kesinlikle istemiyoruz. Gelin buraya destek verin. Bize para vermeyin. Biz kimseden para istemiyoruz. Bizim suçumuz emekli olmak mı bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Girdik işin içine çıkamıyoruz. Gitsek gidemi-yoruz, kalsak kalamıyoruz. Şu an kulübün kapanıp kapanmaması söz konusu. Ancak biz daha önce de yaptığımız gibi bu kulübü kapatan başkan olmayacağız. Gidebildiğimiz son noktaya kadar gideceğiz. Terimizin son damlasına kadar çalışacağız” dedi.

Faruk Kökçür: “Kahrediyoruz”

Afyonkarahisarspor Kulüp yöneticisi Faruk Kökçür de asıl mesleğinin sınıf öğretmenliği olduğunu ifade ederek “Kulübün bu sahipsizliğini görünce kahrediyoruz. Gece gündüz kulübü düşünüyoruz. Şu an elimizde hiçbir şey yok. Ayın 15’inde 40 Bin TL gelecek. O parayla neler yapılacaksa onları yapmaya çalışacağız. Haziran’ın 22’sinden bu yana uğraşıyoruz. Şu an kulüp binamız hazır. Tek eksiğimiz futbolcu ve hoca. Ancak bu şartlar altında oluştracağımız takım, geçmiş sezonlarda Ispartaspor, Uşakspor gibi başarısız olabilir. Buna da hazırlıklı olmalıyız. Çünkü destek yok. Olumsuz şeylere hazır olmalıyız. Afyon kamuoyu bunu bu şekilde bilmeli. Malesef görüyoruz işte bırakın adayı divanı bile oluşturamıyoruz” dedi.

Tuncay Doğar: “Kulübe hizmet için 1 ay erken emekli oldum”

Afyonkarahisarspor’un muhasip üyesi Tuncay Doğar da kulübün sahipsiz olduğunu bu nedenle Hikmet Bülbül’ün ricasıyla kulübe hizmet etmek için 1 ay erken emekli olduğunu söyledi. Duygu dolu bir konuşma yapan Tuncay Doğar, verilmeyecek hesabın olmadığını, şu ana kadar transfer olan futbolculardan elde edilen gelirleri açıkladı. Kulübün bankada 19 Bin TL’sinin bulunduğunu söyleyen Doğar, “Burada her şey hazır. Hiç bir sıkıntı yok. Tek eksiğimiz şu an da futbolcu ve hoca” dedi.

Bakmadan Geçme