Bu konserde bilet değil, ayakkabı geçiyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ile Kızılay Afyonkarahisar Şubesi’nin işbirliğiyle dikkat çekici bir konsere imza atılacak. “Bir ayakkabı da senden” sloganı kullanılan konsere girmek için bilet yerine, yeni bir çift ayakkabı getirmek gerekiyor Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, önemli bir sosyal projeye imza atacak. Kızılay Afyonkarahisar Şubesi ile ortaklaşa düzenlenecek bir konserle, Afyonkarahisar’daki 1000 çocuk, [&hellip]

Bu konserde bilet değil, ayakkabı geçiyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ile Kızılay Afyonkarahisar Şubesi’nin işbirliğiyle dikkat çekici bir konsere imza atılacak. “Bir ayakkabı da senden” sloganı kullanılan konsere girmek için bilet yerine, yeni bir çift ayakkabı getirmek gerekiyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, önemli bir sosyal projeye imza atacak. Kızılay Afyonkarahisar Şubesi ile ortaklaşa düzenlenecek bir konserle, Afyonkarahisar’daki 1000 çocuk, yeni bir ayakkabıya kavuşacak.
FARKLI BİR
YARDIM KONSERİ
Etkinlik hakkında bilgi veren AKÜ Devlet Konservatuvarı Basın-Yayın Sorumlusu Murat Öngün, “Konservatuvar olarak, sanatsal faaliyetlerin aynı zamanda sosyal bazı sorumluluklar da taşıması gerektiğini düşünüyoruz. Bu bağlamda farklı bir yardım konseri düzenlemek istedik. Yardım, doğrudan amacına ulaşsın diye, konser girişinde bilet yerine yeni bir çift ayakkabı istenecek” dedi.
1000 ÇOCUĞA YENİ AYAKKABI
Konseri izlemek isteyen kişilerin 24-34 numara ayakkabı getirmesi gerektiğini söyleyen Öngün, “İzleyicilerimizin getireceği ayakkabılar, Türk Kızılayı’nın tespit ettiği ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılacak. Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenecek konser aracılığıyla 1000 çocuğun yeni bir ayakkabıya kavuşacağını umuyoruz” diye konuştu.
KONSER, 12 NİSAN’DA
“Bir ayakkabı da senden” sloganı kullanılan konser, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi’nde, 12 Nisan 2013’te, saat 20’de başlayacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme