Bu konser kaçmaz – Kocatepe Gazetesi

AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu Amir Ateş besteleri ile yeni sezona 'merhaba' diyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 'İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi' açılışı onuruna verilecek konserde bestekâr Amir Ateş, ses sanatçısı TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Melihat Gülses ve yaylı tanbur üstadı Fahrettin Çimenli sahne alacaklar Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) Türk Müziği Topluluğu 2013-2014 [&hellip]

Bu konser kaçmaz

AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu Amir Ateş besteleri ile yeni sezona ‘merhaba’ diyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı “İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi” açılışı onuruna verilecek konserde bestekâr Amir Ateş, ses sanatçısı TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Melihat Gülses ve yaylı tanbur üstadı Fahrettin Çimenli sahne alacaklar

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) Türk Müziği Topluluğu 2013-2014 sezonunun ilk konserinde Amir Ateş besteleriyle Afyonkarahisar halkının karşısına çıkıyor.
Titizlikle hazırlandığı her konser etkinliğinde farklı bir besteci veya farklı bir tema ile Afyonlu sanatseverlere unutulmaz akşamlar yaşatan, Şef Burhan Kul yönetimindeki AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu, bu sezonun ilk konserinde birbirinden güzel eserlerini seslendireceği Türk müziğimizin önde gelen bestekâr ve mevlithanlarından Amir Ateş’i konuk ediyor.
30 Eylül 2013 Pazartesi akşamı saat 20.30’da Afyon Kocatepe Üniversitesi ANS Kampüsü’ndeki Atatürk Kongre Merkezi salonunda gerçekleşecek olan konserere Amir Ateş’in yanı sıra Türk müziğinin sevilen seslerinden TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Melihat Gülses ve tanınmış yaylı tambur üstadı Fahrettin Çimenli onur konuğu olarak renk katacak.
AKSAM yönetim kurulu başkanı işadamı İbrahim Alimoğlu “Saygıdeğer halkımızın bugüne kadar ki tüm konserlerimize gösterdikleri yoğun ilgiye teşekkür ediyoruz; halka açık olan bu konserimizde de tüm sanatsever hemşehrilerimizle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme