Bu konser başka konser – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde gerçekleştirilen konser ve sergiye Afyonkarahi-sar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter-liği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Kadir Serkan Türel, hastane idaresi, doktor, hemşire, sağlık çalışanları ve merkez danışanlarının aileleri katıldı.Konser ve sergi öncesi açılış konuşması Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Kadir Serkan Türel [&hellip]

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde gerçekleştirilen konser ve sergiye Afyonkarahi-sar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter-liği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Kadir Serkan Türel, hastane idaresi, doktor, hemşire, sağlık çalışanları ve merkez danışanlarının aileleri katıldı.
Konser ve sergi öncesi açılış konuşması Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Kadir Serkan Türel tarafından yapıldı. Konuşmasında 1 yıl önce hizmet vermeye başlayan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin 86 danışanın kronik ruhsal rahatsızlıklarına bakım hizmeti vermek, onları topluma kazandırmak, iş yapabilirliklerini ve sosyal becerilerini arttırmak amacıyla yola çıkıldığını belirtti. Tam bir gönüllülük esasıyla danışanlarına hizmet veren ekibi, Halk Eğitim Müdürlüğü’nün müzik ve ebru kurs desteği ile tedavi de olumlu gelişmeler kaydedildi. Müziğin ruhun gıdası olduğuna değinen Türel danışanlara başarılar diledi. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanlarına emekleri için teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme