Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Kolej Afyon’da Tek

Afyonkarahisar’da sağlık alanında faaliyet gören tek özel okul olma özelliğine sahip Özel Genç Kalemler Anadolu Lisesine ve Sağlık Lisesine kayıtlar Yeşil Cami karşısındaki Yedi Bilim Çocuk Kulübünde yer alan kayıt bürosunda yapılıyor

Afyonkarahisar’da sağlık alanında faaliyet

2013 yılından 2022 Yılına kadar eski adı Ayza Koleji olan, Özel Genç Kalemler Okullarında müdür olarak çalışan ve büyük başarılara imza atan gazeteci, eğitimci, yazar Muharrem Günay, yeniden Özel Genç Kalemler Okullarında müdür olarak göreve başladı.

AFYON’UN TEK ÖZEL SAĞLIK MESLEK LİSESİ

Ankara Yolu 3’üncü kilometrede hizmet veren ve kentte disiplin anlayışı ve başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Özel Genç Kalemler Okulları 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eski adıyla Sağlık Kolejine öğrenci kabul ediyor. Kısa yoldan meslek ve iş sahibi olmak isteyen öğrenciler için en gerçekçi seçim olan Sağlık Meslek Lisesi şu anda Afyonkarahisar’da sağlık alanında faaliyet gören tek özel okul olarak hizmet veriyor. Sağlık alanına 9’uncu sınıfa yeni kayıt olan öğrencilere nakil yoluyla kayıt yapılırken, 10’uncu sınıfa geçen öğrencilerin birinci dönem sonuna kadar nakil yolu ile kayıtları kabul edilecek. Özel Genç Kalemler Anadolu Lisesine ve Sağlık Lisesine kayıtlar Yeşil Cami karşısındaki Yedi Bilim Çocuk Kulübünde yer alan kayıt bürosunda yapılıyor.