Bu kermes, hayırda yarışmak için fırsat

Tahsil Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği, Alparslan Türkeş Caddesi'nde kermes açtı. Kermesin öğrenciler yararına yapıldığı belirtildi Tahsil Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği, Alparslan Türkeş Caddesi'ndeki Kızılay Kan Bağış Merkezi'nin yanında kermes açtı. 10 gün boyunca açık kalacak kermes, Taşlıdere Öğrenci Yurdu yararına gerçekleştirilecek.25'İNCİ KEZ DÜZENLENİYORTahsil Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği Başkanı Ali Büyükduman, 'Geleneksel hâle getirdiğimiz kermesimizin 25'incisini [&hellip]

Bu kermes, hayırda yarışmak için fırsat

Tahsil Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği, Alparslan Türkeş Caddesi’nde kermes açtı. Kermesin öğrenciler yararına yapıldığı belirtildi

Tahsil Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği, Alparslan Türkeş Caddesi’ndeki Kızılay Kan Bağış Merkezi’nin yanında kermes açtı. 10 gün boyunca açık kalacak kermes, Taşlıdere Öğrenci Yurdu yararına gerçekleştirilecek.
25’İNCİ KEZ DÜZENLENİYOR
Tahsil Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği Başkanı Ali Büyükduman, “Geleneksel hâle getirdiğimiz kermesimizin 25’incisini düzenliyoruz. Amacımız yurdumuzda barınan öğrencilerimize daha iyi imkanlar sağlamak. Yönetim kurulu üyelerimiz, dernek üyelerimizin eşleri, hayırsever Afyonlu hemşerilerimizin katkılarıyla bu kermesi açtık. Kermeste gıda türü, giyim türü, çeyiz, hediyelik eşya ve birçok çeşit ürün var. Gıda ürünleri arasında Afyonumuzun olmazsa olmazı ev ekmeğimiz, katmerimiz, bükme ağzı açığımız, evde yapılan yaprak sarma, eriştemiz, tarhanamız, Afyonlu evde bulunan ve yenilen ne varsa kermesimizde bu ürünlerden bulmak mümkün” dedi.
300 ÖĞRENCİ İÇİN HAYIR
Büyükduman, “Yurdumuzda 300 öğrenci barınmakta. Bu öğrencilerin büyük bir bölümü derslerinde başarılı ama maddi imkânları sınırlı öğrenciler. Burada kermesin önemi ortaya çıkıyor. Çok değerli hayırsever hemşerilerimiz kermese gelmekle yurdumuzda barınan öğrencilerimize daha iyi şartlar temin edileceğine şüphemiz yok” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme