Bu kapı neden kapalı? – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valiliği’nin arkasında vatandaşların geçiş yaptığı bölüm önce kapatıldı, sonra o bölüm için yapılan kapı da kapatıldı. Vatandaşlar ise bu geçişin açılmasını, geçişin bu halde kalması durumunda kapının açılmasını istediler.“ÇOCUKLUĞUMUZDAN BERİ KULLANIRIZ”Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Milliyetçi Hareket Partili Üyeleri Özcan Şarlak, “Biz çocukluğumuzdan bu yana bu bölümden geçip Anıtpark’a geçerdik. Yine Anıtpark’tan gelip yukarı geçerdik. Buradan [&hellip]

Afyonkarahisar Valiliği’nin arkasında vatandaşların geçiş yaptığı bölüm önce kapatıldı, sonra o bölüm için yapılan kapı da kapatıldı. Vatandaşlar ise bu geçişin açılmasını, geçişin bu halde kalması durumunda kapının açılmasını istediler.
“ÇOCUKLUĞUMUZDAN BERİ KULLANIRIZ”
Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Milliyetçi Hareket Partili Üyeleri Özcan Şarlak, “Biz çocukluğumuzdan bu yana bu bölümden geçip Anıtpark’a geçerdik. Yine Anıtpark’tan gelip yukarı geçerdik. Buradan geçmek isterken geçişin ve kapının talimatla kapatıldığını öğrendik. Bu kapı açılmalıdır” dedi.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme